fredag, januari 18, 2008

Kåre vet

att en Benke tvätt e nåt jag alltid ställer upp på. En mycket stor kram på er alla.Bloggen .Kå vill vi se. :o)Å förresten ,jag kan byta ämne fort,skickade ett mail till nora.wasara@same.net ang Denim.Hoppas att hon törs öppna mailet.Välkommna till Östersund ska ni va! Vart eru Berith?Om ni e uppe så vill jag ha reflektioner.Kram från Benke som antagligen har smakat starkt men står för mina åsikter iaf.Tänk va en kulör 40grader kan ställa till me.Å inte bara de ,haru spik Gunnar? :o)

Tack Benke o Ami

för underhållningen på bloggen idag. Vi har skrattat må ni tro! Kan man beställa jeans med Benkes tvätt? Kåre är intresserad.

Håll det

hemligt bara:o)

Den hemliga födelsedagen

infaller 20 januari. Bara så alla vet. Bra jobbat Ami!

Nån j***a måtta

Det är inte elakt ment Ami,det vet jag att du förstår.De e som jag säger, de e svårt att vara ironisk i skriftspråk.Kå var e blogget ?

Nån j***a

måtta får det va,du behöver absolut inte be om ursäkt,en liten diskussion på bloggen måste man väl få ha.Jag älskar din käre make ändå.Däremot vill jag se fler bloggs från Kå. :o)

Ursäkta

Enligt min käre make måste jag be om ursäkt, tycker han. Vem som helst kan läsa
men inte skriva. Kallas det hjärnsläpp kanske. Hoppas inte Lotta läser bloggen i
alla fall. Tala är silver tiga är guld. Bra ordspråk, för vissa.
puss

Tvätt

Apropå ingenting så körde jag en kulörtvätt 40grader idag,som jag kallade Benke ,Eva kallade den idiot.Nu behöver jag inte köra nån maskin förrän i september för å påminna henne:o)

Den exklusiva skaran som får blogga

e 20.De som får läsa på sidan borde vara dom 20 + alla som har uppkoppling.Sökte själv på Bringåsen på Google vad kom inte upp om bla mina egna blogg inlägg,kul.Sök på Lotta Bergman på Google å du ser ditt inlägg på sidan två å du Ami ,hur många besök Google har per dag har jag ingen aning om men fler än 20 ere. BASTA! :o) å kram

Lotta Bergman fyller 60 på söndag, ingen får yppa ngt och förstöra överraskningen. Basta!!!!!!


Antal datorer som besöker Berget per dag senaste 30 dagarna


Är det möjligt att Lotta B sitter vid en av dom?

Två dagar skola och en trasig stol

Nu har kurserna dragit igång igen och det känns som att denna termin blir mycket roligare än den tidigare. För det första läser jag en kurs som skiljer sig mycket från de tekniska kurser jag hittills läst. Det andra är ett projektarbete som är fritt både till resultat men främst till arbetsätt.

Sedan var det det här med stolen. Jag satt har i veckan och tittade på en serie då en svag knall kom från stolen. Jag tänkte inte så mycket på det men när jag senare skulle flytta på stolen var det stumt och jag upptäckte att den skrapade i golvet. Jag plockade isär stolen och upptäckte att en plastring som ska hålla ihop ett kullager gått sönder. Så idag ringde jag IKEA som sa att dom skickar en ny stol.

Benke

Efter vad jag förstått får bara vissa utvalda blogga på Bergets sida. Titta i kolumnen till
vänster på sidan Benke. Va kan de vara ca 20 st kanske. Gunnar måste ju tillåta alla att
få vara med. Jag tycker jag tänkte ganska bra i alla fall.
Puss på dig Lillebror

?

Bra medium att be folk vara hemliga på.Vi e ju bara ett antal miljoner som har tillgång till Bergets sida,bra tänkt Ami:o)

nu vet jag

Vet nu att Lotta fyller på söndag. Hemlis att Bergmans är på väg upp till en fest hon ska ha på
lördag så ingen får yppa ngt och förstöra överraskningen. Basta!!!!!!
Ami

INGEN HOSTA HÄR INTE , BENKE

God förmiddag
Nej Benke vi har ingen rökhosta , och det har vi nog inte haft tidigare heller. Nu har vi snart varit rökfria i 2 mån, jag var ju och kollade lungorna förra måndagen men de var så fina så. Skönt. Vi går upp vid 7.30 dricker gott kaffe , fick en mjölkskummare i julklapp och gör då en kaffe Machiato på morgon och läser tidningen.
Fam Bergman åker upp till Östersund i dag. Lotta Bergman fyller 60 år men jag är osäker på vilket datum, vet ngn av bloggarna det kanske?
SLUTA RÖKA BENKE MED FLERA, man känner lukter och smaker igen. Härligt
kramar från a Ami

Det blir långa dar

När rökhostan kör igång vid fyra å trettio så ere bara å kliva upp , koka kaffe läsa tidningen (tack tidningsbudet för att du e här kl 4) å såklart HOSTA .Hur gör ni Kå å Ami?Dagens höjdpunkt inträffar nu för jag ska passa barnbarnen när Malin duschar.I övrigt så önskar jag snö bort,vår kom fort jag längtar efter ljuset.