onsdag, april 16, 2008

Äntligen här!


Så har man äntligen fått till detta med inbjudan. Sist jag fick den så bytte vi bredbandsoperatör så det var bara en massa strul och det tog nån månad innan vi ens hade något internet men nu när det verkar fungera någorlunda smärtfritt så tänkte jag att jag skulle försöka mig på detta! Är en som för det mesta "aldrig" har tid men nu ska jag ta mig det! Är ju verkligen kul att läsa alla inlägg så man får väl dra sitt strå till stacken...


Appropå stacken så kryper det för fullt i stacken med myror här nere på riviäran. Vårens alla gröna små knoppar håller att på slå ut så det är så skönt i luften. Vi har nu haft värme å sol i dagarna 3. Synd bara att man stått inomhus å jobbat hela dagarna.. =(


Nu ska jag ta mig en välförtjänt dusch och krypa ner i sängen med en man som varit borta med jobb några dagar...

Så hej svej å vi ses och höres snart!


Erica, Fredde å Simon

En dag på jobbet

Vägen till jobbet


Framme

Fikarummet
Utsikt från fikarummet
Här var jag och Royne tvungen att stå i flera timmar med uppkavlade skjortärmar och solglasögon

På väg hem
En hantverkares vardag är fylld av blod, svett, kaffe och Marlboro light. Ni har det bra ni som får sitta framför datorn.







Ha ha..

.. lilla mamma!! Hoppas polisen förstår vilken försynt och noggrann bilförare jag är, vanligtvis!!! :O) :O) En släng av att vara disträ hade jag i måndags.. och bältet hade jag över ena axeln, längre kom jag inte.. Men klart att jag "erkände", han hotade ju med åklagare, klart man blir skitskraj då!! Sen säger han: "tack för trevligt bemötande, och försök ha en fin dag nu.." Hmm, då kunde jag sagt nåt elakt men då hade jag väl åkt på dubbla böter.. ha ha.. Och jo nog har man annat skoj att använda de pengarna till.. trodde ju hockeysäsongen var över, men på fredag har jag tagit ledigt för att skjutsa Rasmus till Sthlm då han ska spela en turnering och jag tänkte stanna över dan och titta.. Sen blir det en lugn lördag, Linus ska på avslutnfest med A-juniorerna och då vill man ju kunna hämta honom på natten.. Men han är väl den ende som inte fyllt 18 än, så det kanske blir en tidig kväll för honom.. hmm, hoppas det! ;O)
Nästa vecka är en resvecka, och sen kommer mamma ner på lördag den 26, då fyller Rasmus 14 år också.. Sen åker jag till Arjeplog några dagar innan det blir valborg och första maj! Gu va fort det går på vårterminen.. Snart är det faktiskt semester, gu vad jag längtar dit.. Behöver solen, så det är skönt att den är framme nu, vi har också haft skönt väder här idag, men jag fått titta på solen genom fönstret på kontoret!
Nu står det 0-2 till Linköping, hejar dock på HV nu när Modo inte försvarar guldet fr förra året.. Ja, det är inte över förrän det är över..
Båda grabbarna är på GIH och tränar ikväll, den lille ska börja träna på gym nu, och Linus ska lära de "små" hur tekniken är vid styrketräning. Så vid 9 ska jag hämta hem dem.. Tyvärr är jag lite förkyld så min träning har blivit lidande nu.. trist..
Japp, då är det bara att säga kram och natti.. :O) Mia

Har solat idag.....

... och jösses vad solen är het nu. Skönt i alla fall när luften omkring inte är så varm så jag klarar att vara i solen. Det är lite jobbigt annars - klimakteriebesvär - ni vet. Då svettas man ju även om man inte gör något och det är iskallt. Men det är ju naturligt får vi veta. Ja, ja men det hjälper inte att veta det - det är jobbigt ändå!

Annars har jag mailat till Polisen i Örebro och bett att de avskriver Mia´s bot hon fick häromdagen för att hon inte hade bältet på. Bot kan man få om det är en företeelse som ofta upprepas. Polisen glömmer och gör fel också! Linus kommentar till mamma Mia var: "Hur kunde du glömma sätta på dig bilbältet mamma!" Vi får se om mitt brev har någon effekt. Hon kan ju göra något roligare för pengarna!