måndag, oktober 11, 2010

Hej Lisa .........

... och vad roligt att du verkar trivas så bra med skolan o dina nya kompisar. Det syns faktiskt på dig att du är riktigt glad. Och att det faktiskt inte är så dumt att våga prova på något nytt i alla fall.
Tänkte också - när jag läste om ditt liv som du sammanfattat så bra - att du hittills har haft ett fantastiskt bra liv egentligen. Lugnt och trivsamt måste jag säga!

Jag har oxå länge tänkt på att jag skulle skicka en hälsning från dina små skyddslingar, Doris, Jesper, Eywyn o Sasske. Doris är som vanligt igen - sitt pigga o glada jag. Och jag o Kåre har många roliga stunder må du tro. Ibland är alla fyra här inne hos oss och alla vill bli klappade o gullade med. Och vill ligga o mysa i soffan tillsammans med oss. Visserligen länge sen jag såg Sasske men han verkar trivas bra hos Kurt o Monika. Efter att jag o Doris varit ute på promenad idag och vi hämtat posten frågade jag om hon ville följa med hem till oss och det verkade först så, men hon kom på att husse var hemma o då tvärvände hon tillbaka. Jag tror att de har det bra här hemma alltså. Och som sagt de hälsar o ger dig hund- o kattkramar förstås. Ha det fortsatt bra i Västerberg och kramar fr faster Anna-Britt

Hälsning ifrån Västerberg



Hallå allesammans!
Det har blivit höst och tiden har gått ganska snabbt.
Här i Västerberg klipper dramapedagogerna ut lönnblad i papper, mattanterna serverar soppa på egenplockad svamp och vi dricker the och pysslar. Jag har börjat virka och tänker göra en mössa.

ska göra högskoleprovet nästa helg och har börjat planera en resa till Vestby på novemberlovet.

Bilden nedan är på mig och Bea på en av våra turer till Gävle.
Hoppas att ni har det bra. Saknar er, kram Lisa.

Vår artikel har blivit succé!

Min första vetenskapliga artikel som publicerades för mindre än 2 månader sedan har färdats runt världen och dykt upp i flera oväntade samband. Amerikanska radioprogrammet American Association for the Advancement of Science (AAAS) har gjort ett inslag om vår upptäckt (se podcast 1 oktober i länk nedan) och en Brasiliansk reporter har också hört av sig.

http://www.scienceupdate.com/search_results.php?type=podcast&view=month&year=2010&month=10#

Över 700 har tittat på vår artikel på nätet och fler än 100 har laddat ner den. Det är så kul att allt det arbete vi lagt ner på artikeln inte har varit bortkastat utan att vi faktiskt har bidragit med ny kunskap till världen!

Här är länken till artikeln:
http://www.plosone.org/article/info%3Adoi%2F10.1371%2Fjournal.pone.0012005