onsdag, november 25, 2009

Jag har varit i London!


Igår natt kom jag tillbaka till Norrköping efter att ha varit i London tillsammans med min flickvän Julia. Vi åkte lördag kväll med flyg från Skavsta, tog ca 50 min med flygbuss.


Målet med resan var att se en konsert med "Rodrigo y Gabriela" som är en instrumental duo från Mexico. http://www.youtube.com/watch?v=G8dPso79Z9I
Konserten var i måndags, vilket gjorde att vi hade hela söndagen till att vara helt vanliga turister. Vi tittade på Buckingham Palace, Eye of London, Big Ben. Vi gick även på Londons filmmuseum som ställde ut en mängd rekvisita från olika filmer, dessutom pågick där även en Beatles utställning med foton som tidigare ej visats publikt. På kvällen åkte vi till Piccadilly Circus, dessvärre var alla teatrar stängda, var ganska många. Istället gick vi på bio med 3D-glasögon.
Följande dag åkte vi ut och tittade på ett övergångsställ, åt fish&chips, gjorde ett försök att hitta lite shopping gator men där vi hamna var det ganska likt svenska butiker så det blev inte så långvarigt.

Sedan var det konsert på kvällen, det var jätte drag.

Igår tog batteriet i mobilen/kameran slut så från det finns det inga bilder. Men vi besökte bland annat Hamleys leksaksaffär i fem våningar.

I stort var London som man hört, regnigt