tisdag, april 08, 2008

TUSEN TACK

Tusen tack till alla som på ett eller annat sätt kom ihåg min dag. Det måste vara något speciellt att fylla år i år (åtminstonde för mig). Jag har firats sedan förra tisdagen och ska tydligen få fortsätta fram till efter helgen. De ni !!!
Tack tack tack tack.

Vi har varit och tittat på vårt hus...

- Åh vad vi längtar! Nu är det inte länge kvar tills vi för ta över huset och kan flytta in. Troligen blir det nu på måndag, senast tisdag.

Idag var även Therese med och tittade på huset. Vi skulle möta säljaren och gå igenom saker som han inte ville ha (och som vi GÄRNA tar emot!!). Vi får bland annat en elektriskt gräsklippare, en del hyllor på boden, en fin lampa över där vi skall ha matbordet, några gardiner och lite annat smått och gott.

Vi lägger ut flera bilder från idag på vår blogg! :)

PS. Ett stort grattis till faster Berit!! Ds.

Nej nu är jag avundsjuk!

Pratade nyss med min kompis Monica på Öland. Mia är (å jobbets vägnar) alldeles i närheten av Färjestaden och skulle titta in till Monica fram o tillbaka för att se hur hon har det. Nu till det jag blev avundsjuk över - på min fråga vad de pysslade med där på Öland fick jag till svar att de rensade ogräs i jordgubbslandet! Det är också alldeles blått av scilla o blåsippor. Även gullvivor har tittat fram. Ja, och vad ser vi här när vi tittar ut genom fönstret? Snö, snö, snö så långt ögat kan nå. Olika falla ödets lotter kan man kanske säga.

HURRA

Vi stämmer in i hyllningskören å Gratulerar :o)HURRA HURRA HURRA HURRA !!!!!

Charlie o andra barnbarn

Ja, vad mysigt det är med barnbarn! De får verkligen en att smälta som smör i solsken. Jag kommer ihåg när min Linus, han var väl ca 3 mån då, var och hälsade på för första gången (om jag kommer ihåg rätt) i Kallhäll. Mia hade lagt honom på golvet i badrummet sedan han duschat. Hon har videokameran och filmar när han ligger och pratar, skrattar, viftar med armar o ben och tittar sig nyfiket omkring. En bild jag aldrig glömmer för han var så himla gosig! Det är så sant som sägs - barnbarn är livets efterrätt. Pussar o kramar till alla!

STORT GRATTIS TILL DIG BERITH
önskar vi från Trollebo i Stäket. Här yr det ingen snö men finvädret försvann. Mulet o grått men
ändå varmgrader och gröna gräsmattor.
Igår var Karin o Charlie här de skulle hämta Anton på Arlanda igår kväll. Oskar o Anton har varit i Italien och Turkiet o förhandlar med sina leverantörer.
Nu pratar och skrattar den goa ungen med oss hon är ju snart 3 månader. På lördag ska farfar och farmor vara barnvakt åt Charlie. Karin o Anton ska uppvakta en 30 åring. Det blir kul.
Hon har fått ett babygym som hon uppskattar till tusen, och när hon är här pratar hon med Oskars docka.
kramar från a Ami

Grattis

GRATTIS


BERITH min vän,önskar dej en fin dag,, puss& kram

GRATTIS BERITH

Har den äran idag, på din födelsedag!
Vi grattar med rosor i stora fång! Konfekter uti kartong. Och hellre än dikta en vers på ett telegram vi GRATTIS på detta sätt räcker fram!
Hälsar o kramar vi i Tallstugan