tisdag, maj 25, 2010

Pensionärssemester och annat

Först av allt - EN STOR BAMSEKRAM TILL ANNA! Tack för alla fina foton på flickorna, som är så söta och lika varandra och reportage från ert fina hus med alla vackra blommor i trädgården. Förstår att du trivs bra då.
Krama om alla från mig!

Nu ska vi ut och åka med husvagnen några veckor. Vi åker i morgon och ska vara i Örebro på torsdag em. Spännande att se vilken väg Kåre väljer i år. Om den blir lika strapatsrik som i fjol. Nu har vi ju en bättre bil, "peppar-peppar ta i trä", så då vore det väl sjutton om vi inte ska komma fram dit tänkt.
Mia har ju flyttat igen och vi ska hjälpa henne att städa ur den gamla lägenheten o köra de sista grejerna. Veckan därpå blir det Skåne och därifrån till Öland. Vi åker lite som vi har lust med och då är det så skönt att ha med sig sitt lilla hus. Behöver inte passa några tider. Och det som är bäst - man får bara köra i 80 km/tim!
Efter midsommar ska Kåre jobba i Brunflo som vaktmästare under 5 veckor.

Packar nu och har kollat i några gamla lådor med kläder bara från Green House och upptäcker en hel hög (20-25 st)med linnen, enfärgade o mönstrade. Inköpta inom en 10-årsperiod. Inte ett enda fel på dem, färgerna lika klara och det bästa av allt - samma storlek. De har inte krympt alltså. När jag visar Kåre alla linnen muttrar han och säger att han är glad för sitt enda par byxor!!! Lite överdrivet kanske.

Här på Berget går livet sin gilla gång. Gunnar har haft otur med sin buss som bara la av. Den är hos Peter Karlsson nu och än så länge vet de inte vilket fel det är.
Kurt han spikar och donar på sitt lilla hus. Undrar om jag vågar be honom vattna mina blommor. Han kanske glömmer!

Jo då det börjar bra redan - Kåre har en gammal transistorradio inköpt i Saudi-Arabien år 1974. Som går på el eller batterier. Han ska sätta dit nya batterier men det hjälper inte - radion är och förblir tyst som musen och Kåre svär och jag gapflabbar. Varken bra med nymodigheter eller gamla antikvitetssaker.

Idag skickar vi kära gratulationer till Kristina som fyller år. Hon o Oskar befinner sig i Toronto i Kanada , där de hälsar på Kristinas syster med familj.

Ha en skön dag med tårta o god mat.
pussar o kramar