onsdag, augusti 27, 2008

Lycka till...

...Sara och hoppas du får det trevligt i Spanien! Skönt att du inte behöver gå så länge och vara orolig innan din presentation. Jag håller tummarna! Det kommer att gå bra för Sebastian också. Klart det kommer stunder när han längtar efter mamma, men det går ju över rätt snart ändå.
Så till lilla Doris: Hon har acklimatiserat sig bra här i stugan. Gnäller bara lite när hon vill ut och kissa och när hon vill komma upp i kökssoffan. Det första hon gör när hon kommer hit är att springa runt och kolla om det ev finns några smulor av något slag på golvet. Hon är som en liten dammsugare - och dammtussar hittar hon lite här och där.
Vi har äntligen köpt en riktigt fin golvspegel(jag har sökt en sådan länge) och Doris är där och kollar på sig själv ibland. Undrar säkert vem hon är. Kåre är också glad över spegeln. Nu kan han kolla in sin mage ordentligt, se hur den förändras och få skratta lite. Och det gäller även mig naturligtvis.
Usch det regnar idag och Doris tvärvänder på bron. Det är för blött ute.
PS Jag kan ta riktigt fina kort med min nya mobil och när Gunnar lärt mig hur jag tankar in dem på datan så kommer jag också att bif bilder i mina inlägg.

Grattis Ingegärd i efterskott!

Som vanligt så har jag svårt att komma ihåg att gratulera på rätt dag... Gott att se kusin Anders utan skägg också! 

Här på västkusten börjar det kännas höstigt. Så det känns skönt att snart åka söderut till sommaren om mindre än en vecka. Jag ska på konferens och fältarbete i Spanien. Det ska bli roligt men enligt schemat så kommer det bli intensivt. Första föreläsningarna börjar 8.00 och sedan fortsätter det hela dagen fram till middagen, som enligt spanskt mannér börjar kl. 21.00. Sedan är det inplannerat diverse partyn fram till 02.00 på natten. Något säger mig att jag inte kommer att stanna uppe så länge... Själv ska jag ju också hålla en presentation och är glad att jag har fått en tid första dagen på förmiddagen. Det är bra att få det gjort tidigt så att jag inte behöver ha ångest över det hela resan :-)
Jag var i Lund på möte i helgen och Sebastian tyckte att det var jobbigt att mamma var borta (2 nätter), så det känns inte så roligt att behöva vara borta i en hel vecka. Som tur är så kommer min mormor och morfar till oss när jag är borta, så då får Sebastian annat att tänka på. 
Ha det gott alla!