onsdag, mars 26, 2008

Fanny

Tyvär ville min personliga tränare äta upp katten ,å katten ville klösa ögonen ur min personliga tränare. Så imorse var jag tvungen att skjutsa hem Fanny till Hammerdal.Så jag får ta tag i motionen själv.Så nu önskar jag mej barmark så att det blir lite roligare,men du AB jag ska försöka ta ett varv extra även fast snön ligger midjedjup(lite svårt att uppskatta eftersom min midja e som ekvatorn =en tänkt linje som egentligen inte finns).That´s all for now folks :o)

"Kärleksbrev...

... i sanden" med Flamingokvintetten. Var så god!

Ahkkan (mormor)

Jag hajade faktiskt riktigt till när jag för en stund sen tittade mig i spegeln och upptäckte att jag sakta men säkert blir mer o mer lik ahkkan. Rynkorna över munnen etsas fast, hårfärgen är densamma m m. Det är snart bara de yttre attributen som saknas - filttofflor, blommig nylonmorgonrock och flanellnattlinne. Det dröjer nog inte länge förrän jag sitter på bron i Tallstugan, rullar tummarna och väntar på att någon ska komma o hälsa på. "O je é gla för att de int finns é finare varels än é rikti Jämtlandstöus" som Evert Ljusberg nyss sjöng på radion.
Har fått en riktig kompis som sitter mittemot mig och förgäves försöker få smaka lite gott från bordet när jag äter frukost. Katten Jesper är så tålmodig men till slut tröttnar han och lägger sig på soffan och somnar.
Nej nu ska jag åka o jobba. En bra dag önskas er!

Lycka till!

Jag säger bara "Lycka till Fanny" med ditt uppdrag. Gå några extra varv också!

Vi flyttar om tre veckor!

Då är inflyttningsdatumet bestämt. Den 15 april övertar vi huset och kan börja flytta in. Det är bara tre veckor dit, så det är nog dags att börja packa snart.

Pappa har "klistrat" in oss i vårt nya kök - och som för tillfället är "pryder" vår hemsida... Eller pryder och pryder. Jag tycker inte att köket är fint, men förhoppningsvis kommer köket att få nya färger i löpet av (relativt) kort tid :)

Det är som sagt en hel del som vi har lust att måla inne i huset. Räknar med att det är ganska tidskrävande jobb om det skall bli bra, men det kommer att göra stor skillnad.

Problemet är bara att komma fram till vilka färger man vill ha, vart man vill ha dem osv.

Tips och ideèr mottas gärna :)

Det ser ut som om det ordnar sig fint med lägenheten också. Dom vi hyr av har sagt att vi troligen kan överlåta lägenheten till nya hyresgäster redan 1 maj, vilket hade passat oss perfekt. Då får vi 2 veckor på oss till att flytta alla saker och städa ur lägenheten. Dessutom skulle vi då slippa en månad med dubbla utgifter- med både hyra och lån.