lördag, juli 11, 2009

För att följa vidare i Monicas spår..

.. vill jag att ni lyssnar på denna.. :O) Nu är det inte med Monica själv då hon inte fanns på Youtube med denna låt, så vi får hålla till godo med Charlotte (jag gillar inte Charlotte alls, men bara så ni får höra låten..) http://www.youtube.com/watch?v=f2GAq03mEmk

Vidare hoppas jag att ni alla har och får en härlig helg på Berget, vi som vandrar i skuggan av Berget får försöka hitta på andra saker i regnet.. Jag har nyss kommit hem från Dublin, en häftig 4 miljoners stad med Guinnes och Jameson, vänstertrafik och dubbeldäckare, The Book of Kells, dyra affärer, Temple bar = ett område med massor av irländska barer och irish music.. De sa hela tiden "get drunk and be happy" så jag gjorde vad jag kunde för att försöka det.. hmm.. jag blev mätt av en Guinnes så det föll.. och att dricka 12årig Jameson hade jag inte råd med.. :O) :O) Nåja, en bra konferens men helt krasst har jag inte lärt mig något nytt.. :O( Så jag har verkligen ett knepigt jobb.. ja ja, nog om det..

Må bäst allihopa.. kram kram MiaHoppas du får en bäst dag, morbror Benke

Glömde

Monica Zetterlund, Sakta gå hem genom stan,Visa från Utanmyra,både med Monica Z å Jan Johansson.Vilken otrolig klarinett på Utanmyra med Zetterlund.Klockan e två hela himlen e blå.De e nästan så hon spöar Cornelis(nästan).Det gick inte sova längre:o)