fredag, januari 29, 2010

Jag borde ju sett att det är Alfred på fotot

"Samegubben" är Alfred så klart. Han blev alltid så glad när jag hälsade på där uppe i Stensjön. Och han kramades och kramades och ibland blev det en liten blöt snuspuss på kinden också. Han var ju snällheten själv fast jag blev sur på honom ibland. Han sa många gånger att jag skulle hälsa på honom så skulle jag få torkat renkött. Tyvärr hade han glömt det när vi träffades.
Hoppas du Jan-Åke vet vem drängen är?
Till dig Benke - vi strödde ut vitpeppar och Vademecum lite här o var när Andy var i värsta "bitartagen" och det hjälpte "lite".vad jag kommer ihåg.

Så att ni ska slippa fundera

negmapp A125   1979055
Alfred Bergqvist i sin nya jacka. (demindemon desagn?)

negmapp A125   1979052 negmapp A125   1979056
Torkel-Gunnar Persson, Oldåbacken

Bringåsen 1839 och nu

Bringasen 1839Bringasen 1839 pluss nu

Ian Brown gillar Denim Demon



Anton & jag var igår på Ian Browns konsert här i Stockholm. För er som inte vet, var Ian Brown frontman i manchesterbandet The Stone Roses. En stor idol för både mig och min bror.

Åter i Norrköping


Hej alla! Har nu ägnat fem dagar i Åre/Duved och kom tidigt i morse tillbaka till ett överaskande snöfyllt Norrköping. Eftersom bussen kom fram vid 03:30 blir det vila idag.

Veckan i Åre var mycket rolig bjöd på superb skidåkning alla dagar utom onsdagen då det inte var någon höjdare att vara ute. Överlag var föret det bästa som jag varit med om i Åre.

Snålvattnet rinner

Kolla foto nr 2 lite extra - förstora det så ser ni vad den stående "samegubben" gör.