torsdag, december 18, 2008

LILLA A-B

Ja har ju sagt åt dej att du ska använda sparken när halkan slår till
kramen på dej

plugg plugg plugg


Så här kan det se ut när jag och Maria sitter på skolan i Linköping och skriver på vårat lilla examensarbete som aldrig vill bli klart. Men idag har vi suttit hemma hos Maria och skrivit, vilket vi ska göra i morgon också så jag blir kvar här över natten.
Idag har det för första gången på länge varit sol och blå himel, så vi tog oss en promenad mitt på dagen. Fåglarna kvittrade och gräset är grönt, riktig julstämning med andra ord!! Jag och Maria kom fram till att vårat svar när folk önskar God Jul, är " Va?". Dessutom hann vi fråga varandra tre gånger på en halvtimme i morse vad var för dag idag, vi får nog ställa larmet på mobilen så vi inte missar när julafton är.
Vi har försökt bota denna totala brist på julkänsla, med att äta risgrynsgröt till kvällsmat (Maria är skåning, så lunch är middag och middag är kvällsmat). Jag ska försöka varva pluggandet med att försöka skapa lite julstämning, så jag inte känner mig helt förvirrad på julfton.

Många julkramar från Emma!!!

Nu har det hänt igen!

För vilken gång i ordningen vet jag inte. Spelar ingen roll om det är sommar eller vinter och det är verkligen ett ögonblicksverk. Jag har halkat omkull. Skulle gå in till Gunnar o Ingegärd för att lämna posten. Vi pratade om att det var snorhalt ute. Jag visste det och tog det lugnt nerför bron men vips så låg jag på backen. Slog i ryggen (på trappsteget) ganska bra. Men klarade huvudet o inga brutna ben som det känns. Kan gå men det gör djävulskt ont när jag ska resa o röra på mig, lägga mig i sängen. Nu kan jag bara föreställa mig hur ont Gunnar hade i flera veckor. Men jag hade definitivt gått till doktorn och fått värktabletter så jag kunde sova. Har i allafall inte tid med att ha ont och inte kunna göra något.
Snart kommer Anders Hansson o Gunnar för att dricka lite kaffe.
Ja så kan det gå om det vill sig riktigt illa.

God jul och gott nytt år....

Hur mår alla? Vad ska ni göra i jul?


Grattis till lilla Ester, Hanna och Markus!

Här på 124 har magsjukan varit sen 1 lördags natt men nu så börjar det bli på bättringsvägen=) Hoppas bara mamma och pappa slipper, när vi fått dom att komma hit i olika ärenden varje dag;) Älskar er ni är bäst! Tack....

Annars är det bra, barnen längtar till julafton=) Lova önskar sig strumpor, haha gullig hon. Kläder är ju hennes favorit!
Tänkte lägga in en blid på min tatuering, i mellan dagarna gör jag "tjejen" som Denim Demon har på skulderbladet, blir nog lite större än det kanske! Får de vad som blir bäst! Den passade in att ha på armen, inte min arm för då var den för liten för detaljerna och dom vill jag ju ha så då gjorde jag liljan först=) Så efter nyår kommer den först tänkte (kan man säga så)


God jul och gott nytt år till alla.... Kramar från Skönön