fredag, juni 20, 2008

Glad Midsommar önskar vi på berget!

Idag har jag och mamma varit på gamla kyrkan och firat midsommar där. Det var ganska mycket folk och inget regn. Vi fick hjälpa till att dela ut lotterivinster och mamma var med i kören och jag sålde korv. vi tyckte båda det var ganska kul att hjälpa till och blev kvar ganska länge. ikväll ska vi äta god mat och ta det lugnt, se på lite fotboll. Jag har sett nästan alla matcher i år, mer än någon gång förut men har inget favorit lag nu när Sverige och Portugal har åkt ut.

Pappa och Anders var hemma och tod hand om hunden. Pappa kan nästan inte röra sig för han ramlade ned när han byggde innertak igår och vi tror att han brytit ett revben. Så han sitter hemma och vilar sig i soffan. Vi hoppas det snart blir bättre.











En fin regnbåge som visade sig i förrgår.

Rykte

Har hört att ni e tillbaka i Svedala.Fortsätt blogga A-B.Du sknas på bloggen.Jag har ju försökt hålla bloggen öppen inte ens Gurra har hört av sej.Men efter detta kommer det säkert ett svar :o)

Inre frid

Idag tänkte jag såhär det bästa sättet att uppnå inre frid måste vara att göra klart allt jag påbörjat,så jag såg mej omkring här hemma för att hitta ogjorda saker....Så nu har jag druckit upp sista rötjutet,Bailysen,de sista 11 bärsen,resten av stesoliden,valiumkartan en chokladkaka å dom sista lyllopillren.Ni anar inte hur bra jag mår!!!!Snacka om inre frid!Det enda jag inte förstår e varför polisen vill ha ner mej från taket just nu ,när jag bloggar som bäst??Så med resta stegar å polisen hängandes i takfoten på väg upp, så tar jag tillfället i akt och önskar er och alla ni tycker om en riktigt GLAD MIDSOMMAR :o)

REGN

Men jag önskar er alla en glad Midsommar ändå