torsdag, december 20, 2007

Gunnar

De va en häftig bild må ja säja *ler*

Anna-Britt











Jo då ja diskar å städar å bäddar sängen å kokar kaffe,nä då ja är inte avundsjuk på ishalkan då är de bättre här me gröna gräsmattor,haha.Men som en lite tröst min vän så kan du titta på dom här bilderna från Lisseberg så får du lite julstämning,,kram kurtan.

Uppskattning

Sitter här i Tallstugan - i bara morgonrocken (usch då kl är kvart i tolv)och tänker på oss alla. Det blir som en reflexion på det gågna året.
Jag vet inte om det är någon mer som tänkt på att folket i och runt Berget är så duktiga och framgångsrika - var och en på sitt sätt för att klara av vardagens vedermödor. Det är ju en tuff och krävande värld vi lever i. Men vi är dåliga på att ge varandra den uppskattning vi så väl är värda. Det viktigaste för oss föräldrar är att det går bra för barnen! Och det kan man inte nog framhålla och säga! Betyder allt! JAG TYCKER ATT NI ÄR VÄRDA ALLT GOTT!
Hälsningar o kramar Anna-Britt

Goa mamma..


Ligger här i min säng på min andra lediga dag, och tårar rinner..
Min mamma är den goaste mamma som finns.. :O)
Tack vare, på grund av henne (och min pappa) är jag den jag är.. Att jag sen har de finaste pojkar man kan tänka sig, det får jag lov att tacka nånting högre för.. Med dem lever jag i den bästa av tider..
Ska inte fira julaftom med dem i år, och det är ju inte speciellt kul, men de kommer på juldagen och då kommer morfar hit också..
Och ni kan säkert gissa vad som händer i mellandagarna!? :O) En massa hockey förstås, så vår tänkta resa till Berget och mormor blir nog inte av. :O(
Men en massa varma och goa kramar skickar jag till min mamma, och det räcker till er andra också..
Var rädd om varandra, kram Mia