måndag, november 26, 2007

Äntligen...

Hejsan allihopa!!

Har länge försökt komma ihåg mitt lösenord hit till bloggen, och äntligen lyckades jag matcha rätt användarnamn med rätt lösenord. Känns som livet bara består av olika inloggningar överallt... Här i Norrköping är allt bra, hade broren på lite middag igår och på fredag kommer Anna tillbaka till oss. Hon övernattar till lördag då hon ska fortsätta till Stockholm och Globen horesshow.
Själv försöker jag hinna med allt som ska hinnas med, det var någon som nämnde att det snart är jul och dags att åka hem. Hjälp!! Kan inte påstå att jag lever så långt fram än, även om det ska bli mysigt att adventspynta lite. Finns risk för att det inte blir några julklappar, det hänger ju på att jag både ska komma ihåg att köpa dem och ha pengar kvar till att göra det. :o) Jag kommer hem den 2o/12 kl 22.00 och ska försöka hinna träffa alla och göra allt till den 30/12 kl 22.20, då jag åker ner igen. Jag och två av mina bästa kompisar har bestämt att istället för att köpa julklappar, så lägger vi pengar på att fira nyår ihop. En mysig tradition vi börjat med och som jag hoppas att vi kan fortsätta med. Dessutom börjar skolan igen med opponentskap 2-3/1 och tentor den 4/1 och 8-9/1. Mitt riktiga lov har jag alltså v. 3, innan nästa termin börjar den 21/1.
Har lyckats få till en önskelista som jag skickat till tomten och längst upp på den står en digitalkamera. Har inte haft en kamera som fungerat på väldigt länge och den jag hade innan var sen 1850-talet. Insåg att det skulle vara roligt att ha några minnen att visa upp av vad jag gör och mina vänner.

Emmas önskelista:
Digitalkamera
Pengar
(får alltid slitas mellan mat, skolböcker och nöje. Det går aldrig ihop!!)
Skrivare
Kokbok med lätt och billig mat (behöver inte vara glutenfria recept)
Within Temptations cd The Heart of Everything
Mystofflor (mamma vet vilka)
Väsksmycke


Dessutom önskar jag mig kalvsylta med rödbetor och Mormors revbensspjäll på julbordet.

Kramar Emma

TACK!

Nu har vi officiellt fått nyckeln till Tallstugan. Den överlämnades av hyresvärden vid en högtidlig ceremoni - jag låg i sängen i husvagnen o löste sudoku - med månen, Berith o Kent som vittnen. Kändes himla skönt måste jag säga. Återstår nu att försöka få ordning på alla grejor i lådor o påsar. Berith har med stort tålamod hjälpt mig att packa och jag måste berätta att i t ex mina strumpbyxor av ylle, var 3 st glas instoppade bl a. Dom var rena, byxorna alltså.

Hon fick också städa balkongen i Brunflo o där hittade hon 2 år gamla julkakor!!! Fy tusan vad slarvig jag är!! Eller om det är Kåre som är det??



Jag vill från djupet av mitt hjärta TACKA mina syskon o systerson Kent som slitit och gjort det möjligt och lättare för oss att flytta!

ÄLSKAR ER!

Det blir säkert också ett litet kalas så småningom.

Tusen kramar från storasyster och moster. Kåre är naturligtvis också med på TACK-hälsningen