måndag, oktober 04, 2010

Jaaaa!!!

Tänkte medan jag läste det första om garderoben, att jag måste ta mig en tur väldigt snart till mysiga Krogstrand. Blev verkligen glad att läsa att jag är efterfrågad! :o) Ska genast kolla efter hål i min kalender så hör jag av mig med förslag.

Kram på er alla nära och kära!!

Igår flyttade jag in i mitt dressingroom!

Min man har efter mycket påtryckningar från min sida haft vänligheten att bygga mig ett "dressingroom" eller "walk-in-closet". Jag har också hjälpt till med bygget och mark-service. Det är Sebastians gamla sovrum som jag har gjort om till alla kvinnors dröm-rum och igår blev det färdigt. Det var som julafton att få flytta in alla kläderna och underbart att ha allt samlat. Vi har ju liksom haft våra kläder spridda över hela övervåningen vilket både är opraktiskt och fult (i diverse garderober och byråer). Det som saknas är en lampa, diverse lådor att stoppa saker i, en mysig matta och en sitt-puff. Sedan kan vi inviga med lämpligen Champagne!

Annars har vi städat i helgen och Sebastians kompis Lova har varit och hälsat på. De leker så fint ihop!

Nu en direkt fråga till EMMA! När kommer du och hälsar på? Vi saknar dig!

Den här veckan ska jag sätta igång och skriva på min licenciat avhanling som jag planerar att bli klar med innan årets slut. Sedan så ska jag boka resa till Afrika. Idag är jag på Tjärnö eftersom jag väntar besök från två gymnasietjejer som jag ska handleda vid deras specialarbete. Resten av veckan ska jag nog jobba hemifrån.

Kram från Bohuslän!