lördag, januari 16, 2010

Vilken fin tavla på lilla Doris!

"Har du Lisa målat den"? var min första tanke. Doris ser så "riktig ut" - som det skulle vara ett fotografi. Verkligen bra gjort Lisa! Mamma blev väl glad förstår jag. Min önskan är att du målar en tavla med Doris som huvudperson, blir både porträtt o naturbild - kanske något av de fotografier du har tagit på Doris (när hon pulsar i snön, jag tror det var förra vintern t ex) kan bli bra. Jag kan titta på dina foton först och höra vad du tycker.

Aurora Art


Hej , jag har startat ett företag på skolan och en del i det är att jag ska måla och sälja tavlor. därför tar jag gärna emot beställningar nu, då det bara är att skicka ett fotografi till mig, eller pappa, som jag sedan målar en tavla efter :)
Hittills har jag bara målat en tavla, på Doris, till mamma. Här är ett kort på den tavlan så ni kan tänka er lite hur det blir.
Kan tänka mig att måla av lite vadsomhellst, porträtt, landskap eller annat.
Priset är billigt och varierar på tavlans storlek och svårighet. tex kommer jag inte sälja Doris tavlan för mer än max 300kr
kraaam
eowinlisa@hotmail.com

Kul

Kul rulle Anders :o)

Sushi

Hallå alla bloggare!


Nu har jag varit i Norrköping i drygt en vecka sedan besöket uppe på Berget.
Måste säga att tårtorna som Terje fick ser väldigt goda ut, bra jobbat Anna och Therese.

Här håller jag på och jobbar med examensarbetet som jag räknar med att bli klar med i övergången mellan februari och mars. Nu i helgen ska jag vara ledig och ta det lugnt.

Igår åt jag sushi med några kompisar det såg ut så här...