söndag, november 15, 2009

Emmas mamma berättar.

Jag pratade med Emma igår och fick veta att det varit ett tekniskt fel på planet så de blev försenade över fem timmar från Arlanda vilket gjorde att hon missade anslutande flyg. Det var tre andra svenskar som skulle vidare till Melbourne och de blev väl omhändertagna med mat och hotellrum att vila sig i i Bangkok. De första flygen därifrån var fullbokade så hon landade i Australien typ 16 timmar senare än beräknat. De ligger tio timmar före oss så klockan var 13.25 lokal tid på lördagen.

När jag pratade med henne hade Emmorna varit på nattclub och vandrat hem i natten och deras klocka var 01.30. Dagen därpå skulle de 09.30 åka på en heldagstur med buss till olika vingårdar. Det var ca 27 grader varmt och helt OK.

Ni kanske anar att jag lever med i hennes resa och tycker det är jättekul att hon får uppleva lite av Australien, som jag gjorde för tre år sedan, även om det är lite oroligt att sitta hemma som mamma. Det var skönt att höra hennes glada röst och veta att hon var framme. Hon kommer säkert att berätta mer själv men just nu tror jag att hon sover.