lördag, november 08, 2008

Poliser i bilar och helikoptrar

Kurt hämtade mig på skolan igår för att vi hade bestämt att åka till Dollarstore som har öppnat i Svenstavik. När vi kom till Grytan fick vi svänga upp mot kyrkan, svänga av vid Åkre så vi kom ner på Sofiavägen. därefter Karlsviksvägen, Gränsvägen och äntligen Ängevägen. Väl hemma så hör man på radion att vi kanske kan bli evakuerade. Kul, vart skulle man ta vägen? Vi for till Svenstavik. Där var det lite folk och hur lugnt som helst. Handlade lite smått och gott för sedan hem och då var undersökningen av den misstänkta lådan nästan avslutad. Så när Kurt åkte hem kunde han köra den vanliga vägen. Ha det bra alla. Nu ska jag äta frunsch.

Äntligen..

...lördag igen.. :O) Pojkarna kom redan igårkväll, och då kan ju inte helgen börja annat än bra.. Själv kom jag hem efter en vecka med hållplatser som Lilla Edet, Göteborg och Malmö.. Tyvärr hann jag inte till min "favvo"-affär i Malmö, då jag jobbade sent varje kväll, och att köra i detta dimmiga trista väder är inte kul, var hemma vid halv 11 igårkväll.. så vi går ff i pyjamas och ska snart äta lunch då Ralle spelar match i em. Hans lag spelar i en serie där de kan möta killar som är upp till fyra (4) år äldre än honom, och de gjorde det i tisdags, Ralles lag vann med 7-1 och de var tydligen jättebra! (tyvärr fick jag inte se matchen efters jag var borta.. tur sms finns så man kan få vara med "lite på tåget" iaf). Ja, Linus åker till Sthlm imorgon för match, och på tisdag spelar Ralle mot Brynäs.. Kul att de äntligen börjar få spela mot lag som kan ge dem lite motstånd.. ;O)
Sen börjar ju vår flytt att närma sig, och ser inte fram mot att ff packa, skönt att mamma kommer ner om några veckor, så jag får sällskap bland alla kartonger.. :O)
Det är så roligt att läsa igenom alla inlägg i bloggen, och på så vis få reda på hur de flesta mår och gör..
Örebro är tråkigt idag, så det gör ingenting att vara med Ralle i ishallen, ska bli kul att se honom, vad Linus ska hitta på vet man aldrig.. men gissar att han ska till Adde! :O) Vi fick veta att en av hans bästa kompisar förlovat sig igår, hans tjej bor i Halmstad och tanken är att han ska flytta dit när han tagit studentern.. Ja, herregu vad fort det går.. tyckte ju att de var "mina små pojkar" bara häromdagen.. :O) Ha ha..
Skickar nu ut en stor kram till alla, önskar en skön helg i vad allt ni ska göra eller inte göra.. Hälsa till min morfar imorgon på Fars dag, han blir nog fin i grå kofta!! :O)
/ Mia

Mycket

bra gick de me peran.Angående kartonger me skräp och olämplig text så skapar dom iaf arbetstillfällen, kul för stockholmarna å få ut å åka :o)