söndag, maj 16, 2010

Idag gratulerar vi Karin som fyller 32 år. Hipp hipp hurra för dig idag.


kramar från Ami o Tjåken

Verkligen jättesöta tjejer!

Och Charlie verkar bli en omtänksam och snäll stora syster. Lovis är så lik Anton.

Idag är det faktiskt ca 20 gr här på Berget. Men just nu verkar det som det drar ihop sig till regn. Lite grönt här ute också men stor skillnad jämfört med Sundsvall.
Vi var till Timrå fred-lörd. Rasmus gjorde fystester inför att han börjar hockeygymnasiet där i höst. Fick också titta på lägenheten där han ska bo. En trevlig, stor 1-rummare med balkong och utsikt åt tre håll. I området bor många som går på samma skola. Skolan och ishallen ligger på gångavstånd. Rasmus verkade nöjd även om han vet att det kommer att bli en tuff start. Han ska väl praktiskt taget "bo" i ishallen på veckorna och så blir det matcher på helgerna. Men det går säkert bra, han har ju levt hockeylivet länge nu.

När vi skulle åka iväg till Timrå i fred em körde vi fast med husvagnen här utanför huset. Det spöregnade hela natten innan o hela dan så det blev stora vattenpölar och lerigt. Risk för att köra sönder gräsmattan. Vi åkte utan vagn och bodde med Mia, Rasmus o Mats på hotell i Sundsvall. Fick mera tid att träffas så. Precis nu kommer Kurt med traktorn och husvagnen är på rätt köl igen.
Ha en bra söndag!