torsdag, maj 28, 2009

Och då vill jag också tillägga en sak!

Förstår ni att mamma och mormor här i Tallstugan är mycket stolt och mallig över
sin älskade dotter Mia o sina älskade barnbarn Linus o Rasmus?
Tack för att ni finns!

Först vill jag..

.. ge alla som inte mår så bra en stor kram och hoppas att ni snart mår bättre.. Sen vill jag önska alla som fyllt år hit och dit grattis i efterskott :O)


Och sen vill jag visa en bild på min goa son som nu är på bal.. tyvärr regnade det när de skulle gå in och innan vid fotograferingen, men nu ska ni tro att solen skiner fram mellan molnen.. hmm, typiskt, men jag tycker det blev en fin bild ändå.. :O)



Sen skickar jag med en solskensbild från Vemdalen i påskas, en sån som man lever länge på.. det är inte varje dag jag får rå om mina båda pojkar hela tiden.. :O)

Stor kram till alla.. Mia






Mår väl inte så bra.

Det tar hårt att vara på semester. Jag/Vi hade fantastiskt bra på alla vis i Italien. Fint hus, trevliga kamrater, vackra byar, god mat, strålande väder, sköna bad m. m. Men som ni nog vet fick jag en svacka på onsdagen och uppsökte läkare där det uppdagades att jag hade högt blodtryck. Dagen efter såg det bra ut men jag fick med mig några tabletter av låg dos att ta tills jag kom hem. Väl i Sverge är det tämligen svårt att få träffa en doktor eller ens ta blodtrycket och jag märkte att jag inte mådde så bra som jag hoppats på. Har nu varit hemma sen i måndags och är trött, orkeslös och med känslan av att ha en kastrull på huvudet. I morgon hoppas jag få kontakt med min läkare för att få bättre besked.

Vi lever och mår rätt så bra faktiskt!

Jag hade också lite storstädning m fönsterputs igår. Idag har jag bakat bullar - en hel hög. Blev lite sugen på dansbandsmusik till baket så jag satte på en CD med Arnsteins (dragspel med oxå) fra Norge. De spelar bl a "Loveletters in the sand"(Pat Boone gjorde den låten känd) och har ett otroligt baskomp på just den låten. Just då kom Doris in och jag dansade lite för henne men hon tittade bara lite konstigt på mig, vände tvärt och sprang hem. Hon såg faktiskt lite fundersam ut.

I kväll ska Linus på studentbalen på Stora Hotellet i Örebro och jag hoppas att han får det trevligt och roligt. Ja, det är inte klokt vad tiden går. Barnbarnen är redan vuxna.

Berith är hemma igen och ikväll kommer Erika o Simon upp. Hon får berätta själv hur hon mår. Och det får Ingegärd också göra.

Nej, nu ska jag sola och sedan steka pannkaka

HAR NI SVIMMAT AV DÄRUPPE I NORRA SVERIGE. ÄR DET INGEN SOM HAR

NÅGOT ATT SÄGA????????
Själv har jag haft storstädning hela fm och är alldeles slut. Det har regnat hela tiden men
nu klarnar det upp igen. Vi ska ta en tur till Trosa med husbilen i helgen tillsammans med
Bengt och Lena. Det ska ju bli fint väder ca 20 gr.
Ha de bra och skriv gärna några rader.
Berit hur mår du och hur är det med Garden??
kramar