lördag, november 07, 2009

Ibland

Så sitter man å snöar in på ingenting.hittar en gammal låt me hå he längtar till midsommar kram på er(hå =håkan hellström en midsommarnattsdröm):o)

ja ja..

ni ska få se kanelbullen, om ni nu är såå nyfikna.. :O)

ska sen bara klargöra att den ligger på en stor mattallrik - ingen assiett alltså.. :O) och jag åt den inte själv - hela alltså - om jag gjorde det hade jag inte behövt äta middag resten av veckan.. :O) :O) så mitt budskap är; gå till stadsdelen haga i göteborg (när ni är där på besök förstås!!), leta upp fiket husaren, och njuuuut!!! :O)


Go morron, go morron..

.. alla på berget och runtomkring.. sänder en hälsning från mellersta (typ) sverige.. inga svin och influensa och sprutor här än.. men det sistnämnda ska väl snart bli av.. :O( inte för att jag ser fram mot det.. annars är väl livet så inrutat som det bara kan bli.. resa, hemma, tvätta, laga mat, städa, resa, kolla på hockey, laga mat.. :O) hmm.. ser ju rätt tråkigt ut när man ser det skrivet så här.. men tänk att jag varit i göteborg, lund och helsingborg i veckan.. sett domkyrkan i lund (och beställt en rund trasmatta som jag ska hämta i början av december..), fikat världens största kanelbulle i göteborg, och ätit lunch på ebbas fik i helsingborg.. så nog har en del saker hänt ändå.. :O) jo förresten, jag grattar alla ingegerdare på namnsdagen idag.. :O) linus är övernattad hos kompis inatt, rasmus städar på ett stort företag idag med hela laget, för att få in pengar.. och jag ska nog följa med gunilla till en arbkamrat som idag öppnar sin "prylaffär".. mamma, dit får du nog följa med nångång.. :O) hon har säkert några ljuslyktor.. :O) :O)
stora kramar skickar jag till alla.. :O) mia

Idag tar vi dubblish!

"D en vikti mach för åss för å visa åss sjelv å fäns å sverige att vi e best i Sverige å d inte med tur utan d e bah så d e när vi spelar. VInna Dubbeln så vi dubblish" ;-D

TV4 kl. 16:00
Kjellåke

Måendet är på topp

Vill bara tala om att jag mår utmärkt efter vaccineringen. Är väldigt lite öm i stickområdet men i övrigt känner jag inte av något annat. Förkylningssymtom, huvudvärk, illamående, feber m m existerar inte för mig. Jag borde fått alla eller några av dem till dags dato. Jag har ju sprutfobi och det hade sköterskan som stack mig också så hon var väldigt försiktig så jag kände faktiskt ingenting. Nu är jag bara glad att jag gjort det. Vaccinera er ni också och då speciellt du Benke som liksom jag hör till riskgruppen.
Fick kallelse idag både till ultraljudskardiografi (ultraljudsundersökning av hjärtat) och mammografi nu senare i november.
Ha det nu lika bra som jag och var rädd om hälsan.
Kramar er alla