söndag, juni 29, 2008

Stor fest på Berget....

... blir det på lördag den 5 juli. Att det blir så kort framförhållning beror på en total blackout från min sida. I torsdags när vi åkte från Mia pratade vi om att hon skulle komma upp o hälsa på veckan som kommer. Hon vill inte köra bil så långt själv utan ska ta tåget. Det negativa med det är att hon inte har någon bil här uppe om vi skulle behöva. Kåre behöver ha vår bil eftersom han jobbar. Nåväl, Mia säger då: "Vi behöver i alla fall ingen bil på lördag eftersom det är fest då". Lång i ansiktet undrade jag vilken som skulle ha kalas och efter en stund ramlade poletten ner - jag fyller pensionär då. Och naturligtvis måste det firas på något sätt.
Så därför inbjuder jag på stående fot Benke o Eva, Berith o Kent, Gunnar, Ingegärd, Lisa o Anders, Kurre till middag på lördag här på Berget i lusthuset. Tyvärr kan inte Kjella o Ami vara med då eftersom de inte har semester förrän om 14 dgr.
Vid soligt, varmt väder kan vi sitta ute kanske. Hoppas nu att ni inte har något annat för er då. Hör av er snarast så jag vet hur många som kommer. Naturligtvis blir vi några till som jag inte når via bloggen.

A-B min vän

Ja du, jag har varit till er 3 gånger nu å tänkt att
man skulle få sej lite kaffe, men ni har ju en förmåga å
ränna utomlnds, så de blev ju Ingegärd som fick stå
för kaffet, de va nära att jag hade tagit me mej Doris
till Stugun oxå,*LER*, men lugn du, jag kommer i morron
så de är bäst du bakar nu,,, kram...Kurre

Tack Kåre

För att du har varit försiktig med AB.Välkommen hem:o)

Doris

Välkommen hem ab å kåre jag har längtat efter er Å du ab som inte skulle skaffa en ny jycke.Jag önskar er mycket bra med Doris.Vi hörs kram.benke:o)?