måndag, maj 26, 2008

Tack för uppvaktningen

Vill passa på att tacka Gunnar, Ingegerd, Benke, Eva, AnnaBritt, Kåre, Olle och Berith för
presenten. Jag kommer att beställa en fotvård först, det har jag längtat efter samt en
ansiktsbehandling, kan ju behövas när man fyllt så mycket som 60 år. Huuvaligen.......
Nu är det tyst i Stäket sedan AnnaBritt och Kåre for hem. Det har för övrigt varit en intensiv
vecka . Danmark på kurs. Oskar fyllde i onsdags. Korpen i torsd samt barnvakt och på fredagen
var jag först i Hallstavik och sedan kom AB och Kåre. Västertorp med kläderna på lördag och
kalas på Pilgatan i söndags Kristina fyllde 30 år då-
Fredagen innan Danmark var det ju Karin som fyllde 30 år och kalas där- Nu får jag vila en vecka tror jag. I morgon kommer fibro gruppen och ska gratta och på sö är det en överraskning
på gång i Spånga. Sedan är det nog klart tror jag.
Idag har vi haft sol och 24 gr varmt, blev lite mulet mot kvällningen men ändå varmt.
Tack än en gång på återhörande
kramar från a Ami

Åter på kära gamla Berget

Nu är ordningen återställd på Berget igen. Alla som varit bortresta har kommit hem. De enda som saknas nu är kattorna Sasske o Eywyn o vi får hoppas att de snart kommer nu när Lisa är hemma. Just nu ligger Jesper här på soffan bredvid mig och sover.
Annars var det som vanligt i Stockholm. Bilköer och åter bilköer! Vi bodde hos Ami o Kjella i Stäket. Vi sov i deras husbil och det gick hur bra som helst. På lördagen åkte jag o Ami till en kollega som säljer Green House-kläder. Där fick vi som var nya säljare lite information och så visades höstens kläder. Vi fick plocka ut 50-60 plagg som vi trodde skulle gå bra att sälja. Och i slutet av augusti kommer höstkollektionen hem till oss. Vad roligt det ska bli. Jag kommer att höra av mig i god tid innan för att boka en visning för alla intresserade.
Igår fick vi träffa lilla Charlie, Karin o Anton. Och jag förstår ju varför farmor o farfar är så malliga! Hon var jättesöt lilla Charlie.
Anton berättade att han o Oskar ska ut på en Norrlandsturné i slutet av juni för att leverera jeans bl a och de skulle även bli intervjuade av en repr för samerna i Tromsö, Norge. Spännande tyckte Anton att det skulle bli. Nu har DD-gänget verkligen "vind i seglen" kan man säga.