torsdag, oktober 21, 2010

Snyggt Gunnar (och ma&pa)!

Det är jättekul att få se hur utbyggnaden på Allétorpet (eller "Arvet" som Sebastian kallar det ;-)) växer fram. Det kommer bli kanon och vi ser verkligen fram emot att kunna bo in oss där till våren-sommaren).

Sedan måste jag också få berömma Lisa som skriver så fina dikter!!! Kul att du verkar trivas där du är! Jag hoppas att du snart kan komma och hälsa på oss igen också!

Idag har jag, Sebastian och Thomas varit och fått sprutor inför resan till Tanzania. Jag fick en, eftersom jag fick de flesta före Mocambique resan i januari. Sebastian och Thomas fick 2 idag och sedan väntar 2 till om 4 veckor. Sebastian fick ge en spruta till sitt gosedjur och sedan fick vi hålla fast honom medan två sköterskor sköt honom från två håll med varsin spruta. Men det gick fort över och Sebastian fick plåster och så fick han välja två leksaker (en för honom och en för gosedjurets räkning). Dessutom fick han gosedjurets spruta (utan spets) med sig. När vi skulle gå ut ur rummet så sa han; "Vilken lyckodag -jag har fått 2 plåster, 2 leksaker och en spruta!!!". Så det gick faktiskt jättebra *skönt*.