måndag, december 05, 2011

Hälsningar fran Langkawi

vill bara saga ett snabbt hej. vi har det riktigt bra, aven om det varit mulet de 2 sista dagarna har pa denna paradisö. I eftermiddag tar vi färgan tillbaka till Pengang och i morgon kväll eller pa onsdag morgon, aker vi vidare till Singa pore och Kuala Lumpur.
Det har varit riktigt häftigt att fa se ett land "innefran", Emmas släktningar har guidat oss pa ställen där vi varit de enda västerlänningarna och jag den enda blonda. Malaysier gillar verkligen mat, dom säger själva att dom lever for att äta, och har bjudit oss pa massa spännande. Mycket har varit gott, men fagelbosoppan var inte en höjdare.
Det är en riktigt grym semester.
Kram!!

Blixt och dunder!

I morse var det lite läskigt när åskan mullrade flera gånger och blixten lyste upp i vintermörkret. Sedan vräkte snön ner när jag åkte till stan. Några timmar tidigare när jag låg i sängen smattrade regnet mot rutan. Underligt.
Min pappa fyller år idag! Grattis Pappa!!
På fredag 05.39 åker jag till Norrköping till Lisa och Anders. Planen är att stanna i Stockholm för att se utställningen om Inka-guldet och lite annat innan jag åker vidare. I Norrköping ska jag hänga lite tänker jag, gå på stan och fika typ. På söndag åker jag hem. Underbart är kort.
Vi har köpt årets julklapp redan nu och tog den dyrare inspirationskassen. Idag var det fläskkotlett med citronsmak och kronärtskockpurè. Supergott! Me like!
I övrigt går det lite trögt med mina studier tycker jag. Nu blir det snart jul och alla kommer hem och nu vill jag till Norrköping och det finns så mycket annat som känns viktigt. Det blir väl som vanligt att jag skickar in och hoppas på det bästa.
Over and out!