fredag, april 25, 2008

Orvar har hittat primörerna


Små gröna grässtrån....

... börjar titta fram här vid bron. Det är nog så att det kommit mycket mera snö här på Berget än längre "söderut" vid Östersund o Brunflo t ex. Därför är allt försenat här. Längs dikeskanterna är det alldeles gult av tussilago. Så nu är det bara att njuta av våren! Vi uppskattar den nog mera eftersom södra Sverige nästan haft vår hela vintern.

Innan Beriths/Amis sista inlägg kom tänkte jag - nu är det bara jag som håller bloggen vid liv!! Vart har alla tagit vägen?? Är det inte kul längre eller beror det på tidsbrist? Vi vill väl ha bloggen kvar eller...?? Men det är inte så roligt att bara läsa det jag skrivit. Nog om detta.

I kväll ska vi packa väskorna och åka söderöver i morgon bitti. Kåre o Gunnar till Lasse (Kåres son)i Skåne för att bygga en altan. Lisa åker med till Norrköping för att umgås en vecka med Emma o Anders.
Och jag styr kosan mot Örebro för att vara mormor en vecka. Mysigt.

Jobbade några timmar igår och fick då förfrågan om jag kunde ställa upp några veckor i sommar. Nej, ta mig sjutton det tänker jag inte göra! Har tillbringat nog många juliveckor de senaste åren inom lås o bom, så nu får det vara bra! Skönt att kunna säga så utan att vara rädd för att få sparken för jag inte ställer upp. Jag ska ju inte jobba längre så nu hänger jag in postuniformen i malpåse!

Nu ska jag lägga upp Kåres jeans. Ha det.