fredag, juni 01, 2007

SUPER skönt med sommarlov! :)

Tentan är avklarad! Nu är det bara att vänta i spänning på svaret på resultatet som kommer om tre veckor. Men det känndes som om det gick bra. Det super skönt att vara färdig med det, och slippa stressa. Nu har jag "sommarlov" från skolan. Vecka 33 startar vi med 6 veckors praktik. Nästa dag på skolan (med föreläsning) är inte förens 27 september(!).

Jag har faktiskt avklarat halva min utbildning nu! :)

Emma tog studenten för 5 år sedan idag. På nationaldagen nästa vecka är det 10 åt sedan(!!) som jag tog studenten.

JAG GLÖMDE BILDERNA, här kommer dom.

Simon på Nova shoppingcenter med nya bilen.

Turning Torso i motljus

Rododendron på Ättekulla kolonilott


HEMMA IGEN

En mamma/mormor som haft mors dag en hel vecka, underbart.
Jag har varit i Skåne och hälsat på Erica med familj. Där var det varmt med sol mest hela tiden. Natten mot söndag dundrade ett åskväder över hustaken så man kunde inte sova. Rejäla knallar och skarpa blixtar.
Vid ankomsten till Ängelholm så fick jag hjälp med mitt bagage av den gulligaste lille "bäraren" man kan få. Simon drog min väska hela vägen från ankomsthallen till bilen + att han hade min handväska (ryggsäck) på ryggen. Tuff kille.
På tisdagen var vi till Malmö och strosade runt lite och åt lunch. Vi besökte Nova shoppingcenter där Simon genast gick in på BR och köpte en sopbil. Den drog han på hela tiden vi var där (se bild).
Huset i Rydebäck var fint både ut- och invändigt. Den lilla gården på baksidan är en oas för Simon som kan gå ut och in som han vill. På morsdag satt vi där och åt middag, grillspett, potatisgratäng och grönsaker. Därefter rabarberpaj, kaffe och tårta.
I övrigt så var sommaren till fullo kommen, bl a syrenerna och rododendron blommade för fullt, vackert. Visar ett par bilder på det.
Väl hemkommen så upptäcker man att den späda grönskan djupnat och att sommaren faktiskt är på väg hit upp också. Förunderligt land vi lever i, sommar i ena änden och snudd på vinter i den andra.
Ha det bra