tisdag, januari 22, 2008

Tack!! Vilka fina blommor! :o)

BRAVO EMMA!


GRATTIS PÅ DIG EMMA! FÖRSTÅR ATT DET ÄR SKÖNT ATT DE DÄR ELÄNDIGA TENTORNA ÄR ÖVER OCH ATT DU KLARAT DEM SÅ BRA! NU KOMMER DET NOG ATT KÄNNAS BÄTTRE FRAMÖVER. OCH DET ÄR VÄL KLART ATT DU BLIR ARBETSTERAPEUT!
HÄLSAR OCH KRAMAR VI HÄR I ÖREBRO//GM ANNA-BRITT

2 av 2 tentor godkända!!!!!

är en mycket lättad människa, då jag fått svar på mina tentor som jag skrev strax efter nyår, BÅDA GODKÄNDA!!! Det är såååå skönt att slippa ha omtenta hängade över en. Även om jag inte alltid tror det själv, så verkar det som jag ska bli arbetsterapeut i alla fall. :o)
Igår började den nya terminen med en tvåveckorskurs i sexologi. Låter kanske spännande, men har ingen aning om vad jag ska göra. PBL (problembaserat lärande) är en väldigt konstig pedagogik, idag satt jag 40 min och skrev, fast jag fortfarande inte vet vad eller hur det ville att jag skulle skriva. Tills på fredag ska jag i alla fall lära mig något om ungas sexualliv och vad i det som är hälsosamt och inte. Hoppas på lite bra och inspirerande föreläsningar i alla fall.
Var lite irriterad över skolan när jag kom hem, men när jag såg att den stora tentan också blivit godkänd blev humöret på topp!!! Ska fira med att ta mig iväg på årets första friskis-pass i Sverige. Min syster tog med mig på ett i Norge när jag var där, men jag är ändå lite nervös för att jag ska ramla ihop i en flämtande hög. Ska tänka på att jag nu har tagit alla poäng som hittills varit i min utbildning, ibland är det kul att vara student!! :o)

Kram!!

Förlåt Kurt

...att jag inte var hemma och svarade i telefonen när du ringde. Jag hade ju gått och väntat på det! Nu får du ringa nästa vecka i stället. Det är väldigt viktigt för mig att få vara mormor förstår du och då får allting annat vänta. Så är det och jag är glad för att du hörde av dig! Hälsa så mycket till Monika också.

Idag blev det spagetti carbonara till pojkarna. Och Mia vill ha hemgjord grönsakssoppa. Till i morgon har Rasmus beställt stuvade makaroner o korv. Det är ett stående önskemål om mat när jag kommer hit.

Linus har träning ikväll men Rasmus är ledig och ska bara ta det lugnt. Mia kommer hem lite senare fr skolan. Hon tycker det är skönt att slippa stressa hem eftersom hon har besök i skolan.
Det är allt för idag o kram på er//Anna-Britt