lördag, december 22, 2007

Nu kan det inte bli knaggligare! Jovisst de kan de, säger ja som möjligheternas man

Nu är det jul igen, alla mina barn och barnbarn har kommit upp på Berget, brorsan tackar för uppvaktningen en dag före sin födelsedag ( Han har iockförsig smörat med smicker osv på denna blogg för nån vecka sen, varit lugn sista veckan och avvaktar nog resultatet av smörandet till morgondagen, födelsedagen. Men nån present får han inte i alla fall. Han blir ju snart femnolla, får nog vänta två år på paket.) , kroppen har återhämtatsig efter bilvolten, trivs med min nya Opel, hustrun påstår att hon står ut med mej, kan man önska sig mer av livet?


Även på berget lider vi av trafikstockningar sedan vi satt ut vår plastsnögubbe med inbyggd belysning som jag fick i julklapp för två år sen, tänk att människorna här uppe å där nere är så lika, söker sig till ljuset, tur att vi nu går mot ljusare tider.


Bifogar åsså en bild av svärfars Sven-Olofs julklapp som Emmas X Ante bidragit med, pga hållbarhetstiden var vi tvungna att låta SO få sin klapp lite i förskott.

Jag bugar djupt

å tackar för den lilla hyllningen,den märks ju knappt:o) TACK

Oj vad jag är glad

... för nu har jag hittat mina kaffemuggar, några glas och mina änglar som jag saknat i en flyttkartong och att vi nu packat upp alla lådorna. Den här gången hittade vi en glasängel och en annan prydnadssak i Kåres skidhandskar. Berith har varit himla fantasifull när hon packade så inget skulle gå sönder.
I dag fick jag också mitt tjänstepensionsbesked från SPV som gäller från den 1 juli 2008. Summa tjänstepension exkl kompletteringspension = 2150 kr/mån. Undrar hur jag ska klara mig i framtiden?? Måste nog få någon form av rabatt på hyran här i Tallstugan. Eller kanske jobba tills jag blir 70. Ja så är det.
Hälsar jag
PS Julgranen blev ju jättefin Benke!

God Jul å ha de kul!


Hej alla som bloggar och som läser Bringåsbloggen!Kul med så mycke aktivitet på bloggen, jag gnällde ju på det tidigare!Nu är det full fart med sillinläggningar, tiger ribs, skinkkok och lite annat smått å gott.I år hoppar jag över sillsalladen för det är ju bara jag som äter den när vi ska äta julbord. Längtar också efter grisfötter men det blir man väl också ensam om att äta?Vi; jag,Ami, Anton, Oskar, Kristina och Harry kommer att vara hos Patrik med familj på julafton. Som Ni kan se så har vi också idag klätt in Trollebo med lite lampor för att lysa upp tillvaron. Nu kommer det busslaster och bilar i mängd för att titta på spektaklet, så det är kaos på Gustav Trolles väg. Får nog plocka ner det i morgon!Suveränt det här med bloggsida, nu slipper man skicka julkort som vi är så duktiga på annars.Till Er alla från oss alla; God Jul och Gott Nytt År! Kjellåke med familj.

Dåså


Då va den rackarn på plats :o)