måndag, april 23, 2007

Therese har gett bort sina nappar till älgarna :)


Idag hade Therese bestämt sig för att sluta med nappen när jag hämtade henne på dagis (hon har bara haft nappen på natten de sista månaderna, men nu ville hon sluta helt).

Therese ville ge bort sina nappar till älgarnas babyer i skogen. Så vi traskade ut i skogen och hängde upp napparna runt omkring i träden. Hoppas dom blir glada ;)

- skulle ni se en älg med napp i munnen, så är det Thereses napp! ;)

Existensens färd livets gång


De va ett tagsen jag skrev så det har ju hänt lite på berget under tidens gång. Som synes på bilderna har vi fått både grus och snö på våra trafikleder upp till Berget. Vi har också anstiftat med en liten tillbyggnad liknande Nuove Sile. Hittade kåken på nätet så vi åker dit på studiebesök under midsommar för att studera detaljerna. Anton ombedes underrätta påven om vår tillfällig vistelse.

Detta är ju lite störande, att behöva åka ner från Berget, men vad gör man när bjälklagsskolan har tagit semester och detaljkunskapsbehovet är akut. Eljest sitter jag och skapar läggutar på kyrkåsbloggarna, klicka runt och glädja dig av riktig konst http://kyrkas.blogspot.com/ , en dag kommer jag att ha kunskap i hur man bär sig åt.

PS Jag har inga problem med rubriker.

Tipps klicka på bilden för att få den större.
Vill ni skriva på denna sida mejla osons@telia.com

Arbete,läkarvård

Du ä välkommen å göra ett försök Emma*L*