lördag, juni 28, 2008

Förlåt Doris......

... jag glömde dig! Har inte vant mig vid att vi har en liten hund på Berget också! Men den här helgen är hon med lillmatte till Alanäs o hälsar på. Så i morgon först får vi träffa henne. Jesper - vår roliga gårdskatt - kom i allafall hit så fort vi stannat bilen. Och snackade förstås. Verkade som han tyckte det var skönt att vi var hemma igen.
Å jag får ju inte glömma att hälsa till Kurre där nere i Stugun. Att han har flyttat till snösäkra trakter igen. Kom och hälsa på oss i Tallstugan vet jag!

Nu har vi har kommit hem...

...till Berget. Har faktiskt varit borta i ca tre veckor och nu kan man verkligen se att sommaren kommit hit också. Och vad mycket nytt som händer/har hänt. Hoppas att Erika m familj kommer att trivas bra i Brunna/Kungsängen. Att Malin m familj ska trivas dit de flyttar - tror inte att jag hört var de ska flytta någonstans??? Att Anna m mamma o mormor ska ha det bra på resan till Österrike. Att det ska fortsätta att gå bra för Denim Demon-gänget m m. Skriver inte så mycket denna gång eftersom middag o uppackning av kläder går i första hand. Men jag återkommer snart med ett resereportage Bringåsen-Skåne-Gardasjön-Skåne-Örebro-Rättvik-Loos-Bringåsen.