måndag, mars 24, 2008

påsk

glad påsk i efterskott! hoppas alla har haft en bra påsk,
vi hade det jätte bra i Alanäset, vi har åkt madrass och grillat korv hela dagarna och ätit god mat och godis på kvällarna. men nu är vi hemma på berget igen och vilar ut lite.
alla har vi durschat länge i VARMT vatten och några bastat. :D

Jo..

.. nog var det riktigt mysigt och skönt att komma hem till mamma..
Det var "dö"jobbigt att åka igår, allrahelst när solen och snön var så härlig.. Dock fick vi bra bilväder hem till Örebro så..

Vidare har jag sovit såå gott på min nya madrass, jag fick ta med mig Tempurmadrassen hem, och den kommer nog förhoppnvis göra underverk med min nacke och rygg.. :O)
Snyggt kommer det att bli med mitt nya soffbord också.. det fattas förstås ben till brickan än så länge, men snart så ska den nog pryda sin plats..

Jag ska höra av mig alldeles särskilt till min morbror Benke, det blir inte här via bloggen.. ;O) Men kram och tack så länge..

Nu ska jag pallra mig upp ur sängen, duscha och sticka ner till isahallen och kolla på Linus i hans sista match för denna säsong.. :O( Både skönt och tråkigt.. Men gott att få hinna med lite andra saker nu framöver, jag gissar att pojkarna längtar till att spela golf!! Och vi har ju bara 100 meter till 1:a tee.

puss och kram, Mia

Dagens ros


Vill jag ge till dig Malin! För att du trots ryggont ändå orkar kämpa på! Och för att du ger mig så himla bra låtar med tänkvärda texter och bra musik! Uppskattas verkligen!
Kramar från á faster Anna-Britt

Nu skriver jag...

... det 950:e inlägget här på bloggen. Det har alltså blivit många tankar och funderingar, gratulationer, väder- och lägesrapporter, hälsningar, för att inte nämna alla foton som Gunnar lagt in här. Foton från förr och nyare förstås. Jag upptäcker att det är några i syskonskaran som gillar att vara clowner och spöka ut sig och jag tycker det är så himla kul att kunna bjuda på sig själv. Eller hur Benke och Kjella?
Nyss satt jag på bron och drack kaffe för första gången i år. Berget bjuder på strålande sol och det är vindstilla idag också. Så vi får passa på att vara ute i solen.
Nu har jag inget mer att skriva om för tillfället men återkommer om det ploppar upp något nytt. Ha dé bra så länge och kramar till alla bloggläsare