lördag, december 08, 2007

Grattis med ny bil pappa!

Vi i Vestby gratulerar med Opelköpet. Den ser jätte fin ut! Passande färg, så här i jultider också :)

För att säkra god-lukt inne i bilen skickar vi med den här "nybil-doftgranen" ;)

Vi hoppas dock att denna nya fina bil är utrustad med bilbälten...
(SOM ANVÄNDS!!!)

- För vi är ju rädd om vår pappa/morfar/svärfar.

Kul å se

Aina körde också OPEL kul å se :o)

Opel Movano 2,5 DTi/ Diesel Skåp 11m3 -04




Senaste veckan har över 30 personer per dag varit in och läst på våran blogg. Tänk om alla 30 skrev ett inlägg i veckan! De skulle bli mycke att läsa. Blev avbryten i skrivandet av en bilförsäljare, nu är jag Opelägare. För närvarande finns 435 inlägg på Berget sedan i januari i år, 1,39 inlägg per dag. Bor du någonstans och vill skriva på Berget, hör av dig emil till osons @ telia . com

Om jag får

så hänger jag me på AB:s rosor

Inte bara Snoddas

Nog för att Snoddas have left the building,but he is still kicking.Det betyder AB ,att Snoddas e fortf poppis å jag e fortf ung:o)

Flåttare Kärlek

Nu kan inte jag rå för att svenska folket hade en jättefredagsfylla å slog fel telnr igårkväll.Amanda =värdig vinnare.Nu sätter vi stor punkt ang detta.............Kul Anna Britt (Lotta ,jag har svårt att kalla dej det )att du har blivit hangaround:o)När får vi se HD:n.?Tack mina syskon för att ni finns,ingen nämnd absolut ingen glömd:o)

Snoddas


Men Benke du var väl knappast född när Snoddas var populär. I alla fall var du väldigt liten.
Idag lördag ska vi åka in till stan och handla lite. Jag behöver en jacka o Kåre ett par skor. Nya gardinstänger också så jag kan sätta upp gardiner i vardagsrummet. Kåre har bjudit in värdfolket på tacos och sedan blir det barhäng på Random nere vid korsvägen. I morgon är det Luciafirande på bygdegården. Snacka om att det finns hur mycket som helst att göra i Bringis med omnejd.
Så här inför julen kan jag tipsa herrarna om att gå in på http://www.sarakka.com/. Ni damer kan också kolla och önska. En samekvinna som gör fina smycken!!! Helt otroliga.
Hälsar o kramar Anna-Britt

PS Dagens rosor går till Mia, Linus, Rasmus, Emma, Anna, Lisa, Oskar, Anton, Patrik, Malin, Måns, Markus, Kenth, Erika, Christian som är duktiga inom olika områden. Jag har väl inte glömt något syskonbarn.
Skulle naturligtvis infoga en ros men jag är bara glad för att jag kan skriva. Gunnar får hjälpa mig en annan dag.

Scoop

Ja du Benke,tänk dej Flottarkärlek me Snoddas,de va tider de