fredag, oktober 10, 2008

evald från Snåsa

Lycka till...

..Anton o Oskar i Berlin. Have a nice meating. Vill höra sen hur det var där nere. Synd att man är lite långt ifrån bara.

Fel,fel, fel

Det är inte skådespelare utan filmstjärna! Men ni får gissa i alla fall.

Nu är vi så glada....

....vi som bor i Tallstugan. Idag har det monterats in en värmepump här. Nu ska vi spara in lite på el- o värmekostnaden. Jag var lite orolig för att den skulle väsnas lite men det är inte värre än datan t ex. Nu susar den och går lite försiktigt i köket och f n är det +20 gr fast elementen står på +10 gr. Det enda som är lite ledsamt är att jag inte kan ha mitt fina norskskåp på väggen där det suttit förut så nu får jag försöka hitta på en annan plats (Kåre blir ju så glad när han får lite nya arbetsuppgifter igen. Han gillar ju det). Kan inte byta plats med väggljusstaken heller - ljuset blåses ut på en gång av värmepumpen. Ja, det får bli helgens bekymmer att försöka lösa.

Vi är också glada över att ha haft en skådespelare som gäst här i två nätter, i vår husvagn. Ni kan försöka gissa vem!

Jag är också så himla glad över att ha hittat läsglasögon som är snarlika dina vita Kjella. Har tyckt att de är så snygga fast jag kanske inte sagt det till dig. Jag ska be Gunnar fota av dem - mina alltså - så får alla se.

Annars har jag varit i stan o klippt mig så nu kan jag åka till Stockholm och titta på Green Houses kommande vår- o sommarkollektion. Spännande att se hur den världen ser ut.
Trevlig helg om vi inte hörs!

Fråga

Å bilen går bra?