måndag, januari 18, 2010

Länge sen sist.

Nu äntligen ska jag ta till orda det var som sagt länge sen.
Jag befinner mig nu i Brunna och har varit här sedan nyår. Svärsonen är ute och reser titt som oftast så jag hjälper Erica med Simon, d v s hämtar honom på dagis. Övrig dagtid så arbetar jag heltid på ASPA Plast. Jag är timanställd vid behov och behovet är stort just nu. Börjar kl 07.00 och slutar kl 16.15 utom på fredagar när jag slutar kl 13.45. Erica och Fredrik försöker att samköra så jag kan få ha den ena bilen, då kan jag åka hemifrån kl 6.30 annanrs får jag ta buss, tåg och buss och då startar resan kl 05.45.
I övrigt är vi här i Brunna hela och friska och mår bara bra.
Jag blir kvar här ett tag till, i a f så länge som jag får arbeta på ASPA.
Puss och kram till alla bloggare från ett snöigt Storstockholm.

Tack Jåjje för din rapport idag!

Och nu till broder Kjella - hur kunde du tro att det bara var att stå på i backen med löparskidor?? Jag kan se bilden framför mig. Det är svårt med kordinationen när man är yngre men Kjella du är inte så ung längre! Du får alltså tänka dig för hälsar storasyster som vet hur det är att bli lite äldre. Hoppas i alla fall att det inte är så farligt så du piggar på dig fort. Ami har ju lovat höra av sig.
Det är bara -9 gr här och det känns skillnad mot -25. Idag fyller vår kusin Pekka 70 år och jag ska dit och gratulera honom.
Ha det bra och nu ska jag klä på mig.

Morgonrapport

Nyss inkommen efter en tur till vedboden. Det blåste kallt idag,men bara -10 gr.
Det är skönt att tända upp i spisen,å sätta på kaffe :-) Såg att de va full fart uppe vid vindkrafts-parken tidigt (5.45) Blinkande lysen,så dom gjorde väl nåt där.
Annars så blir de till renarna som vanligt,har 7 st hemma i hagen.
Resten är ju som bekant nere på skogen,inte så långt från Bringis.
Ha en bra dag alla/JanÅke