lördag, maj 16, 2009

GRATTIS KARIN + lägesrapport fr Berget

Ha nu en riktigt bra födelsedag med tårta och många paket! Hälsar alla som finns på Berget just idag.

Lägesrapport: Ingegärd har åkt till Italien med 8 st kompisar. Och man kan ju bara höra "tjattret" när de kommer igång.

Kurt sitter inne i "farsans" hus och trycker. Han kanske inte mår så bra idag eftersom han åt vitlök som jag - utan att berätta för honom - hade i pasta Carbonaran. Vi åt middag här igår. Kurt åt med god aptit syntes det som - det är nog bara inbillning att han inte äter vitlök!

Berith har nyss varit ute på en liten promenad tillsammans med Doris. Och det kändes bra tyckte hon. Just nu ligger hon i sängen och snarkar.

Lisa kanske sitter och pluggar.

Gunnar o Kåre är på bygdegården och storstädar, med förnsterputsning bl a.

Jag själv gör inget vettigt. Har bara beställt lite kläder till en kund från Jänsmässholmen.

Och det bästa av allt: Sig-Britt o Sven-Olov som är hos Gunnar o Lisa, bjuder oss på middag idag.
Nej, ha det så bra.

GRATTIS+skinande blankt

Stor kram till Karin å Jesper idag:o)Idag har jag till mina grannars stora förtret (männen)putsat fönstren,alla sidor.De går förbi å blir småsura för då vet dom att det är deras tur snart,åså undrar dom hur stor pucken va som träffade Benke i huvudet(putsa fönster?,idiot!)å deras fruar blir avunsjuka på Eva,grejen e den att jag tycker det är kul å lätt att putsa fönster:o)Så kan en lördag i maj på Frösön se ut.Va gör ni?Nu ska jag cykla till ehuru förmodligen Vallhalla å köpa snus :o)Må bäst

Färdig med utbildningen

I förrgår lämnade jag in den sista stora uppgiften, och kan nu inte göra någonting annat än att spänt invänta "dommen" (betyget). Den offisiella utexamineringen är den 11 juni, men jag är färdig nu(!!!).

I går tog jag en skriftligexamen i ART, för att bli godkännd som ART-tränare. Jag hade underskattat testet lite, så det var mycket svårare än vad jag hade trott. Men jag klarade mig och fick godkänt :)

- Så nu kan jag skriva både vernepleier och ART-tränare på min CV. Inte dåligt.

Jag skall på möte på måndag och diskutera om min jobb-framtid. Det var meningen att jag skulle jobba heltid där jag (och Emma) jobbar nu - med ansvar för avlastningsenheten och som en resurs i kommunen i förbindelse med andvändande av tvång (eller rättare sagt förebyggandet för att INTE andvända tvång). Men i torsdags fick jag veta att barneboligen (en avlastningsboende för handikappadebarn) behövde folk... "helst med treårig högskoleutbildning, gärna vernepleiere..." stog det på en lapp på jobbet, mitt i blinken (mig) med andra ord. Pratade med min chef om att jag var intresserad. Jag har ju velat jobba där sedan det först blev snack om att starta upp ett boende för barn för 1, 5 år sedan (jag sökte en tjänst i barneboligen förra hösten, men då fick jag inte ens komma på intervju, men nu duger jag tydligen).

På mötet nu på måndag skall vi diskutera och finna ut om jag kanske kan dela tjänsten - och jobba ca 50 % i Speiderveien (med ansvar för avlastningen) och 50 % i barneboligen. Vi får se vad som sker, men absolut spännande :)

I morgon är det nationaldagsfirande här i Norge. Therese skall vara rosaruss och gå i barntåget tillsammans med dagiset.
- Kul att få visa Emma 17:e maj firandet :)

Jag skall jobba dagen på 17:e maj och Emma skall jobba kvällen (med väldigt bra betalt!!).


Grattis till Antons Karin och till katten Jesper som har båda två har födelsedag idag.
-Hipp hipp hurra!

Vi i Vestby minns också Orvar som gick bort för ett år sedan.

Och till sist en krya på dig kram till faster Berith.

JESPER 9 ÅR!


Grattis Jesper
Jesper är våran äldsta katt och en väldigt omtyckt och snäll kisse.
Vi minns också Orvar som dog på Jespers födelsedag förra året.

HIpp Hipp Hurra för Karin idag

STORT GRATTIS TILL KARIN SOM FYLLER ÅR IDAG

FRÅN SVÄRFAR OCH SVÄRMOR.
Vi kommer o äter tårta vid 14 tiden.
många pussar och kramar