tisdag, december 04, 2007

Jag vet inte jag


Gjorde som Kurt sa jag , gick å köpte tofflor.Inte fan blev det nå varmare för de.

Det ena och det andra!

Åkte bil till kusten igår och det var så vackert med snö i träden och solen som lyste under molnen på den grå skogen och dalgången. Det kunde inte vara vackrare!
Kjell-Åke, se det så här att ni har tagit ett medvetet ställningstagande att ta miljöhotet på allvar och därför inte slösar energi på onödig utebelysning. Så, det har vi gjort. Det är så jobbigt med de där trassliga elsladdarna.
Kurt! Nog förstår jag att det var du som höll rent framför min dörr! Det är ledsamt att du bor så långt borta men jag gläder mig åt att du slipper skotta snö där.
Satt i kö i nästan två timmar för biljetter till Bruce i sommar men när jag äntligen kom fram fanns endast ståbiljett och då avstod jag. Det är det mest talande beviset för att jag nu är gammal. Tänk så ont i fötterna och ryggen jag skulle fått. Jag har det bäst hemma i soffan.

Du och jag Kjellåke

Det känns så bra att vi är två i syskonskaran med omnejd som inte är tekniska o fixar med sladdar, ljusslingor, TV m m. Men vi är ju bra på mycket annat i stället. Laga mat t ex och göra av med pengar, ha ha. Jag måste tydligen köpa en digitalkamera så jag kan lägga in bilder (hur man nu gör det).
Nu till Emma. Vad roligt att ni syskon, kusiner har så mycket kul ihop. Det är mycket värt när man är långt hemifrån! Ha det så bra i Norrköping!
Hälsar o kramar Anna-Britt till er alla