lördag, november 01, 2008

Collas

Du e nästan det bästa som finns.

Dansbandsgalan

Jag håller med nedanstående kommentar:

"Mickeys version av Lou Begas "Mambo No 5" var kvällens andra raka fullträff.
Jämtarna visade prov på ett otroligt tungt sväng och en spelglädje som gick rakt genom rutan.
Juryn var egendomligt upprörd över scenkläderna, men hur kan man bli det av killar i röda lackbyxor och en tjej i nån slags etappsydd röd jordgubbsbakelse?
Mia Sandström är alltjämt en av Sveriges vassaste dansbandssångerskor. Berth Idoffs-klassikern "Små, små ord av kärlek" satt som gjuten.
Synd att konkurrensen blev för svår - jag hade gärna sett mer av Mickeys i tävlingen.
Och genombrottet kommer tio år för sent.
Minst.
Högklassigt, Mickeys!"

Annars tycker jag att den bästa dansbandsorkestern är/var Collas från Krångede

Precis AB

I mitt hjärta finns det mycke.Jag e så glad att du läser.Att DU å Kåre har flyttat till B-åsen e helt otroligt.Ja vill att Kåre ska bli rörd även när han bloggar.Pok på er alla Benke :o)

Benke jag håller....

... med dig. Men vi har så mycket att vara tacksamma över om vi bara tittar oss runt omkring. Alla våra älskade familjemedlemmar t ex. De bara finns där - och ska finnas där - utan att vi tänker så mycket på det i vardagens lunk med alla plikter o s v. Allt går sin gilla gång. Kan också berätta att Kåre blev så rörd när han läste Mia´s blogginlägg. "Vad fint hon har skrivit"! Så alla berörs vi på olika sätt. Och det är heller inget man behöver skämmas över - att vara en människa och ha känslor.
Nej jösses, nu är det dansbandsdags på TV:n. Hej svejs!

1 Nov

Personligen så e de här en av årets sämsta dagar,de e nog bara julhelvete som e sämre.Jag har en otrolig tur(vill hitta ett annat ord än tur ni vet va jag menar) som har mina fam medl typ syskon.Bara en sån sak som att kunna ringa upp dom å få surra av sej lite skit,å dom lyssnar ! Helt otroligt! Åsså håller jag me Mia "tänk på änglarna runt oss" speciellt denna dag POK Benke.

GRATTIS

Onkel Fester om du läser denna sida.Från Benke m fam

Peter Karlsson firar sin 40-åriga födelsedag



Peter Karlsson, födelsedagsbarnet, utklädd till Fester ifrån familjen Adams.

Bilmekanikern Peter Karlsson firar sin 40-åriga födelsedag på ett lite ovanligare sätt.
Han har bjudit in alla sina vänner i byn Bringåsen, ung som gammal, plus arbetskamrater och andra vänner på maskeradkalas i alla helgons ära. Ett riktigt Hallowenparty med andra ord.ÖP fick chansen att vara med och mingla med både Uncle Fester och mannen med två ansikten.


Rapport från Bergets södra dalgång

Usch och fy för halloween. Tycker inte om det men har en viss förståelse för olika troenden. Endera kommar man dit upp eller så hamnar man där nere. Det är ju tur att dom där nere bara kommer upp en gång per år. Nog om det.
Har börjat undersköterskeutbildningen och har nu kommit in i studierollen. Vakna, äta, buss, skolan, buss, äta, plugga och sova. Det är min dygnsrytm nu för tiden. Har haft 20 avstämningar/förhör i oktober. Är nu nästan färdig med psykologin och medicinsk grundkurs. Har två avstämningar kvar i medicin + ett stort arbete om MS som ska vara klart till på torsdag. Hinner nog inte fixa med så mycket den här helgen heller. Det var enklare att gå i skolan när man var yngre, man hade inte så stora krav på sig själv. Nu vill man ju verkligen lära sig så att det sitter.
Annars är allt bara bra här i dalgången. Blodtrycket ligger stabilt med hjälp av tabletter och sömnen är det lite si och så med. Pengarna räcker nätt och jämt. Kan bero på att frysen nu är fullproppad. Lider ingen nöd. Skulle nöd uppstå så kan ni vara så säkra på att jag hör av mig.
Lev väl och ta hand om er och ha en fortsatt trevlig helg.
KRAM TILL ER ALLA!!