måndag, oktober 08, 2007

OSKYLDIG!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag visste det!!!!!!! I flera år jag har blivit anklagad för att utsätta Kurt för diverse prövningar och farligheter, men nu är det äntligen bevisat att jag är oskyldig. Fredag spenderade jag i min nya hemstad Norrköping och Kurt har aldrig behövt åka ambulans när jag varit i Jämtland. HA!!!


Ha det väldigt bra i Göteborg och låtsas inte vara bortrest när jag kommer och hälsar på!! :o)


KRAM PÅ DIG KURT!!!!!!!

Ja, ja somliga straffar Gud

...lite mera. Om inte du Kurt hade tyckt att det var så häftigt med data och att dejta på nätet - hade du suttit där i din lilla TV-hörna, eldat i kaminen och varit tillfreds med det stilla livet i Bringis. Alltså heller ingen avskedsmiddag som avslutades med ilfärd till lasarettet. Så kan det gå när man ska ut och pröva sina nya vingar. Jo då, det är så häftigt att du gett dig iväg till Göteborg o Monica. Hoppas att du trivs nu o så får ni väl komma till Jämtland på semester eller hur? Ha det och tack o lov att det slutade bra! Hälsningar o kramar från
Anna-Britt

Men hallå...


Bilden försvann i Cyberspace.. Nytt försök..


kram


XXL, modelejon, kalops, sol och syskon

Hej på er alla!
Allt som oftast väldigt kul att läsa alla inlägg.. Det enda som var tråkigt nu var att både läsa och höra om "köttbiten i svaljet".. Tur att allt gick bra till slut!! :O)

Jag "rymde" tidigare fr jobbet idag, då lilla mamsen åker hemöver imorgon.. :O(
Jag mår så bra när hon är här och grabbarna också!

Jaha, vad ska vi då berätta.. Det mest spännande som händer i Örebro är hockey! Anna-Britt har i helgen varit i både Guldsmedshyttan och Hällefors.. de stora metropolerna...! (de har faktiskt bara ishallar där..) Men kul är det allt..!

Vidare skulle jag vilja kliva in i debatten om storlekar på kläder.. Det är dax att bröderna gör barnstorlekar också.. :O) Jag har en liten son som också vill ha Demonbrallor.. (kanske kan han ha minsta tum.. Vi kan väl mäta och se..!!?)

Här kommer också en bild på min lilla familj, jag har ju inga syskon att tampas med och krama och älska, så det får bli på sönerna.. Flera av er träffade ju den äldsta i somras, men så här ser den yngsta ut idag...

En stor kram fr Mia, som flyger till Gotland på jobb imorgon..
Anna-Britt sitter på tåget till 19:00 imorgonkväll, Kåre, du hämtar väl henne på station?

För att förtydliga

Jag hade köpt ytterfilé på extrapris som Gunnar gjorde en köttgrta av. Köttet var ovanligt "knastrigt" av hinnor och hade bättre passat till kallops. Köttbitarna var hårda och otäcka men Kurt var hungrig efter allt slit så han råkade svälja en bit utan att tugga den så bra. Biten fastnade strax under struplocket och där blev det stopp. Det gör ont och matstrupen krampar och man kan inte ens svälja sin saliv. Allt detta vet jag för samma sak hände min pappa en gång. I Kurts fall lät det som han hade svårt att få luft också, därav mitt rådiga ingripande att ringa 112.