fredag, mars 28, 2008

Färg till Vestby och reklambilder till Demin


Några förslag på färgsättnining. Men vi på Berget tycker att Grön, Vitt och Blå är det ni ska sattsa på, ev. kan vi gå med på gul blå.

Vi på berget har åsså provat jeaens, acka med anna-britt tvätt. Lottta (Anna-Britt) ville inte
vara modell så IO fick modella.

Inte kan det vara så svårt

att ta en hundpromenad med en änglahund, Benke?
Titta på Cesar Millan i "Mannen som talar med hundar" på Tv4+ på måndagar klockan 20.00, där går det fort och lätt att få hunden att gå fot. Halsbandet högt upp, ett lätt ryck i kopplet och en lugn säker utstrålning så följer hunden med som ett lamm. Träna på det!

Jag

ser verkligen fram emot sextonde i fjärde tvåtusenåtta.

HJÄLP

Jag behöver ett lätt och bra recept på smörgåstårta??? Har aldrig gjort någon men tänkte överraska Kjell med en eftersom han fyller år idag... Men hitttar inget BRA recept...

Tack på förhand! Kramar Malin

Glömt igen!

Ni vet ju att jag fick så bråttom igår när jag skulle åka till jobbet. Jag satt och lyssnade på dansbandsmusik. Mmm... Och när vi kommer hem vid 19-tiden igår kväll upptäckte jag att jag glömt dra ur sladden till kaffebryggaren eftersom jag hade så bråttom att komma iväg! Kåre tittar argt på mig och säger "Nu får du verkligen skärpa dig" - och det är ju det jag gör hela tiden!! Men han tyckte nog att han tog i för mycket för han fixade med maten, plockade bort från bordet, tömde diskmaskinen och sa att jag skulle ta tidningen och lägga mig på soffan. Och jag var helt slut efter en stressig dag på jobbet. Jag kände mig jättetrött och blev glad naturligtvis.
Och då kom jag osökt in på lite jobbsnack. Nu vill jag sluta jobba. Det har blivit så stressigt på det stora företagscentret. Man står där plötsligt ensam (i 3 timmar) och ska t ex svara i telefonen på tusen frågor om bl a: Var är mitt brev? (det finns 40 brevbärare här) Har mitt paket kommit?(kan finnas i någon av de många burarna som inte är sorterade än). När töms brevlådan nere på stationen?Vad kostar det att skicka ett paket till Argentina o hur lång tid tar det? Måste göra i ordning lantbrevbärarnas redovisning (vi har 11 lantbrevbärare). En kund kommer med en påse, lägger upp den på disken o säger: Jag ska skicka det här - finns det någon lämplig förpackning och vad kostar den. Vill hämta mitt körkort och var hittar jag er inom stadsdel norr. Usch jag blir stressad av att bara skriva ner en bråkdel av arbetsuppgifterna. Men nu jobbar jag bara idag och har inte fått något nytt uppdrag.
Därför slutar jag skriva nu o ska äta frukost. Och för säkerhets skull drog jag ur sladden till bryggaren för någon timme sen. Tar sparken idag oxå.

Änglar


Ja du Malin jag ser ju att du och jag har lite olika uppfattningar om hur änglar ser ut! Jag som är extremt hundrädd skulle svimma om jag mötte Goliath (även med vingar) en mörk kväll, förresten även på ljusan dan. Och då får han vara hur snäll som helst!
Jag lider verkligen med Lova och hennes envisa hosta o feber!
Finns det verkligen ingen lindring? Vad sa doktorn när ni var där?
Och kanske ni får kontakta doktorn igen.
Tack för Black Jack.
Hälsar á faster