fredag, december 18, 2009

Snöat in

På tatueringar har jag gjort,har precis hittat nästa motiv ,en hyllning till en polare.Tid finns 4 februari, ni nyfikna ,de e bara å vänta,min sleeve kommer att bli helt otrolg.1 och en halv månad kvar jag saknar smärtan å era kommentarer.Men den som väntar på nåt gott,lär ju bli ventlöus. :o)

Ny Familjemedlem




Jag och Eva vill härmed välkommna lilla valpen Hugo 8 veckor till Frösön.Stolt pappa är Måns.Lava vill också va me :o)

Alla (tom nu) julkort med facit


Svar:

Malin, Erika, Sara, jag och Ingegärd :)

TOMTAR

Malin ,Anna å Ingegerd men dom två första :o)

Nu är dom på gång. GOD JUL på er


Undrar om Doris vågar gå ut idag?

Ja jag undrar hur det går för lilla henne. Visserligen har Ingegärd köpt ett nytt varmt täcke till Doris men -30 gr och det var länge sen jag upplevt så kallt. Stack ut huvudet genom dörren för att känna, men drog igen den fort. Hör också hur det knäpper i huset då o då. Tur att jag har det varmt inne. Ska nog ut och hämta lite ved när jag byltat på mig lite kläder.

Annars känner jag mig redo för julen. Som vanligt inga större ovationer. I morgon åker jag till Mia och pojkarna i Örebro. Jag tycker det ska bli jätteskönt att fira jul med dem eftersom jag inte gjort det på flera år. Kåre kommer efter på tisdag nästa vecka. Och han har bilen full med prydnadselefanter till Mia, lite julmat och kakor m m.
Nej, nu klär jag på mig.

Nej Kurt

Mest om röven :o)Nu på morron ere -29 C MYYYYSIGT

Benke

Du fryser du om näbben ?