torsdag, december 25, 2008

GO

Kan inte hjälpa dej med deg ,slå in en spik vet du att jag ordnar åt dej å övriga arbuppgifter.Det var meningen att mina tankar skulle skrivas tvärtom.Läs nedifrån å upp.Så förstår ni nog.Ni e bäst.

BO

Sluta stressa.De e barna som ska ta hand om dej.(Läs här Kent Erika å Christian, morsan e den viktigaste som finns,säg inte emot mej,jag vet vad jag pratar om)Rekomenderar YouTube till dej också Berith kram Benke:o)

KÅ min käre dragspelande bror.Jag kan rekomendera YouTube sök på queen ida eller swamp otras y otras,bli inspirerad.ILY.Där kan dom spela dragharmonica.ZYDECO rules:o)

AB

Angående Stäket å snoriga näsor,feber å annat otyg så har jag pratat med KÅ,å han å Ami hadde mycket av det jag nyss räknade upp.Förhoppningsvis så blir alla i Trollebo friska snart:o)

Svara Gunnar

Varför ere bara jag som får kvar redigeringspennan när jag loggat ut,ere webbläsarns fel eller?Jag vill ju inte att nån annan än Stalin ska redigera mina inlägg,det räcker med att Solsjenitsyn å hans polare hade ett helvete,har ni inte läst hans böcker rekomenderas det varmt,börja med "En dag i Iwan Denisovitsj liv"om det nu kan va nån värdemätare så har jag läst den 4ggr lika facinerande varje gång fortsätt sedan med "Gulagarkipelagen" tänk sen över din egen situation om du har nån rätt att gnälla.Har du rätt att gnälla fortsätt då med övriga verk typ "Cancerkliniken" å "Den första kretsen".Å titta nu här ,jag tror jag skrivit min första allvarliga blogg på bra länge,om ni nu inte tror det läs böckerna jag rekommenderat å återkomm sen.Å som jag började SVARA GUNNAR :o)(inte om hur Alexandr hade det utan om pennan)

Fan vad bra Benke..

... säger Kåre och asgarvar.

PS Hur är det med folket i Stäket? Är det förkylt?

Juldagsfunderingar

Fick ytterligare tatueringstid av tomten igår (tack Markus).Å e så sjukt väntlös på å få komma iväg.Vill även berätta för er alla nu,men för en gångs skull har jag lyckats låta bli att berätta för fler än de berörda å ändå inte alla detaljer.Oskar e nog den mest invigde,så de så.Va precis in på berget för att skaffa inspiration,å va jag kan hajja e Kåre en mycket förstående man,kram Kåre dej kan man snacka me :o)

Nåt att tänka på???:o):o):o)

Det är härligt att
vara gift.Tänk att
finna en alldeles speciell
person att irritera
för resten av livet:o):o):o)

Tomt här med....

Nu har momma fått satt sig ner och vila lite. Ruskigt vad en liten kille kan hålla igång. Simon och hans föräldrar har varit på besök sedan i lördags, de for idag. Erica ska jobba i morgon. Jag klagar inte. Det har varit kul att vakna på morgnarna med att Simon kommer och lägger sig i min säng och säger att han älskar mig. "Äskar dig momma, jag vill ha välling nu åsså se "tågfilmen " eller filmen med tomten som skrattar. Tomt är det.
Har nyss pratat med Christian han hälsar till er alla.
Ha det gott alla, var rädd om varandra och ett
GOTT NYTT ÅR
önskar Berith m barn och barnbarn

Nu är det tomt här..

.. pappa åkte hem till landet, och pojkarna är nu hos sin farmor och farfar.. jag lovade dem att försöka slappa lite, men de trodde inte jag skulle klara av det.. :O) vi skruva upp hyllor igår t.o.m.. och jag hann slänga i en tvättmaskin nu, och spika upp lite småsaker.. :O) men sen ska jag slappa.. ha ha..
jag skickade ett sms till reidar igår, och han ringde upp.. han var tillsammans med tre vänner, och var bortbjuden på middag.. så det lät som om allt var rätt ok iaf..
nu väntar vi in nästa högtid, och det är linus som fyller 18 år på tisdag.. :O) och herregu vad tiden gått fort, det var inte länge sedan han ville sitta i mammas knä och gosa.. fast jag har en förvånansvärt mysig son, som är väldigt mjuk och omtänksam, så jag ska i inte gnälla.. jag lever med dem i den bästa av tider.. nu önskar jag alla en skön juldag, vi haft sol och kallt, men jag har inte varit det minsta sugen på att gå ut på långpromenad, det gör jag en annan dag.. kram kram.. mia

Mail

Fick emil av Reidar igår och i förrgår:o)

En julafton igen att....

... lägga till handlingarna. Här i Tallstugan förflöt julaftonen lugnt o stilla. Pappa Olle och hundfröken Doris firade med oss.
Men jag måste säga att det är skönt att julen är över trots att den vilsamma juldagen hör till en av de bättre, stressfria dagarna, om man inte bjudit hem en massa folk förstås. Även om många säger sig ha dragit ner på kak- o bullbak, matlagning, julklappsköp, städning m m inför julen, vilket jag egentligen gjort i många år nu, så känns det lite stressande att inte ha gjort det där som alla andra har gjort. Vi har ingen julgran heller. Men därför fick vi göra som Amos Persson i Gammtjärn - peka ut en gran i skogen och säga att i år får den granen vara julgran.
Ett tankeexempel: Usch då, nu kommer det främmande och jag har bara två sorters kakor att bjuda på. Missförstå mig inte - själva besöket är roligt att få.
I år har jag heller inte varit på stan en enda gång före jul och jag brukar väl kuta runt några gånger i alla fall. Men det kan jag ju skylla på att jag dråsat omkull och då blir man lite extra nojig för att det ska hända igen.
Och så tänker jag på det här att bli gammal - jo, det blir man ändå oavsett det är jul eller inte förstås. Pappa har ju en kateter som krånglade i går kväll. Han blev helt plötsligt så orolig och ville gå på toan och kissa. Det trängde verkligen på och han såg alldeles olycklig ut. Åkte till ytterdörren o skulle hem. Vad skulle jag göra?? Det har ju blivit stopp några gånger tidigare och då har han klippt sönder eller dragit ur slangen. Och det är svårt för en lekman att se var någonstans felet är. Jag fick ringa hemtjänsten som kom lite tidigare och befriade honom från obehaget. Den här gången berodde det på att slangen var vikt på ett ställe så det blev stopp. Heller inte så lätt att hjälpa pappa eftersom han inte hör och inte svarar när man frågar. Tur att det gick att lösa ganska fort ändå. Fy tusan för att bli beroende av andras välgörenhet!!
God fortsättning på er vare sig ni firar jul eller inte!
PS Har någon hört något från kusin Reidar. Han brukar ju ringa på julafton varje år men inte nu.

Klassisk vers

Endast tomten e vaken:o)