måndag, januari 28, 2008

Charlie

Vi har varit och hälsat på lilla Charlie. Hon är så söt och snäll. i 2 timmar titta hon på oss alla som var där, vi började úndra om hon kunde gråta. Men när pappa Anton skulle byta blöja på henne fick vi höra lite gny. Första natten åt hon kl 2 och 6 och sov sedan till framåt 10. Anton har ju massor med kort i kameran men ingen kabel och inget internet så ni får vänta på fler kort. De får stanna till onsdag på BB- Karin har inte mått så bra och det är skönt att de blir omhändertagna hela familjen. Anton bor ju där med Karin o Charlie. Farbror Oskar var också med i lördags och Charlie fick hemskt många presenter förstås.
Andra namnet blir Louise och då blir ju farmor mycket stolt förstås. Karins farmor heter också Louise så hon är också hedrad. Har varit minusgrader i natt så man fick skrapa bilen men nu går temp upp och solen har tittat fram.
Oskar Kristina Kjella och jag firade Charlie i lördags kväll med champagne och middag på Sturehof det var väldigt gott och trevligt. Kjella och jag hängde på ungdomarna till framåt 01 på natten så igår var vi väldigt off-
Ha de bra alla vi höres igen
kram Ami