onsdag, juni 27, 2012

HK

sushi idag, riktigt färsk och god!
 Dessutom massor av annat. här är beställningen. Allt stod på kinesiska -tur att Terence var med (som kommer från Kina). Det var ät så mycket du vill och man fick kryssa för det man ville ha. Vi provade allt möjligt -fiskhuvud, helstekt minibläckfisk, sniglar och soft-shell crab (som man äter hel inkl skal).
 Fältarbete! Terence i bakgrunden och Mark i förgrunden.

1 kommentar:

  1. Kul att se vad du har för dig och allt gott du får äta/dricka! Otäckt dock med de illegala invandrarna. Hoppas att ni får fortsatt skydd.
    Kort rapport härifrån: Allt går bra med Sebastian, dock har jag blivit jätteförkyld med feber så idag torsdag har han fått åka till Byvägen där han ska sova 1-2 nätter så jag får vila. Även pappa är lite snuvig och vi åkte tillbaka till Frösön igår istället för idag som vi planerat. S äter havrebrynsgröt varje morgon nu och tycker det är jättegott med lite kanel och socker till, dessutom te och smörgås eller ägg så aptiten är det inget fel på om han får mat som han gillar. Igår blev det pannkaka till middag, han åt 6 st! Magen fungerar bra igen tack vare gröten.
    Han har fått duscha varje morgon och tvätta sig och även det går bra bara jag kollar att vattnet inte är för kallt samt att jag håller i duschen.
    Bara 1 gång har han velat åka hem och det var igår när han retat sin morfar 1 gång för mycket med att först sjunga en tramsvisa i 10 min och därefter kastat lönnlöv på honom inomhus medan vi höll på att packa. Det brast för morfar som lyfte ut honom på altanen. Lite senare i Strömsund fick han en glass och då var morfar värdens snällaste igen ; )
    Kramar från pappa och mamma

    SvaraRadera