onsdag, februari 24, 2010

Vår nygamla bil

Äntligen står den här vår nya bil. En bensinare så vi slipper den dyra skatten och som Kåre kan dra husvagnen med utan att komplettera körkortet. Och det bästa av allt vi kan välja om vi vill ha en sportbil ena dagen, en EU-moppe den andra och en vanlig, normal bil den tredje. Moppen passar ju mig!
Annars går livet sin gilla gång här på Berget. Idag är det -31 gr och vi har haft minusgrader sen början av december. Dock mindre med snö jämfört med södra delen av landet. I fjol hade ju vi mycket snö den här tiden. Nog om detta sorgliga ämne.
Tänker trotsa det kalla vädret med att sätta upp nya fina köksgardiner, stolsdynor och kuddöverdrag med hjärtan och små rosor på. Tusan om våren inte ska komma då.
Härom dagen blev Kåre avtackad med blommor o pengar av de boende i föreningen han jobbat i. Han blev naturligtvis jätteglad för det.
Vi har lånat ut husvagnen till Monikas väninna med dotter som lyckades ta sig hit med tåg från Göteborg utan större bekymmer. Heja SJ! Hoppas att de inte frusit i natt.
Nej, nu ska jag äta frukost.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar